Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Southampton – Chelsea voorbeschouwing + odds 30-08-2022

Op dinsdag bezoekt Chelsea Southampton om de eerder opgelopen schade van vijf punten op koploper Arsenal te herstellen. Toch mag Southampton niet onderschat worden. Hier vind je de beste odds om te wedden op Southampton – Chelsea.

Southampton veertiende in de Premier League

Na vier wedstrijden gaat het nog niet geweldig met Southampton, maar had het toch ook een stuk slechter kunnen gaan. Twee van de vier wedstrijden werden verloren, er werd één keer gelijk gespeeld en een keer gewonnen. Die overwinning wer behaald tegen Leicester City. The Saints leden dit weekend een nipte 1-0-nederlaag tegen Manchester United en zullen in deze wedstrijd een tandje bijschakelen in de hoop om wat plaatsen te stijgen. Toch moeten ze bij Southampton toch ook reëel blijven. Southampton won slechts twee van hun laatste 18 wedstrijden tegen Chelsea in de Premier League en zijn puntloos in hun laatste negen thuiswedstrijden tegen de Blues. Wat dat betreft is er dus werk aan de winkel van de Saints. Jagend op een stunt tegen Chelsea heeft Southampton geen blessures. Op de Toto app gaan we zo kijken wat er voor odds gegeven worden om te wedden op Southampton – Chelsea. Laten we eerst kijken hoe het er met Chelsea voor staat.

Chelsea op een voorlopig teleurstellende zesde plaats

Chelsea is dit seizoen tot nu toe niet op zijn best geweest, maar toonde wel veel inzet tegen Leicester City. Raheem Sterling maakte dit weekend het verschil voor de Blues en zal deze week proberen zijn doelpuntentotaal aan te vullen.Sterling was dus de grote man afgelopen weekend en zorgde voor drie punten aan de kant van Chelsea. Die punten waren hard nodig want het verschil met Arsenal op de eerste plek is na vier wedstrijden dus al vijf punten. Na een 2-2 gelijkspel tegen Tottenham werd er met 3-0 kansloos verloren van Leeds United. Die klap kwam hard aan. Wat opvalt bij Chelsea was de strijdlust. Chelsea moest ruim een uur met tien man spelen en wist in die periode toch dus Leeds met 2-1 te verslaan. 

Thomas Tuchel verwacht nog voor het sluiten van de transfermarkt een aantal versterkingen in zijn team. Tegen Southampton weet Tuchel in ieder geval dat hij het nog met de ploeg moet doen die afgelopen weekend van Southampton won. De enige ontbrekende speler is Gallagher die dus twee gele kaarten kreeg. Een overwinning kan zomaar betekenen dat Chelsea terug in de top drie staat. Van de beste bookmakers Nederland heeft Toto de beste odds.

Wedden op Southampton - Chelsea Premier League 30-08-2022
© Toto – 29-08-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De Toto odds bij het wedden op Southampton – Chelsea

Je zal het ongetwijfeld verwacht hebben, maar Chelsea is in deze wedstrijd de grote favoriet. Southampton heeft volgens de bookmakers niet zo heel veel kans. Dat zie je terug aan de odd van 5.30 die je krijgt voor een overwinning van de thuisploeg. Winst van Chelsea staat op 1.59. Een gelijkspel staat op 4.30. Behalve de mooie quoteringen kun je ook een goede bonus pakken met een gratis weddenschap van € 50,00. Hier heb je geen Toto bonus code voor nodig. Gelijk inzetten op Southampton – Chelsea met deze odds en bonus? Klik dan op onderstaande knop en meld je direct aan.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de F1 GP van Spa dit weekend?
volgend artikel
Voorbeschouwing Leicester City - Manchester United 01-09-2022