Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Anderlecht – AA Gent wedden met de beste odds

Op donderdag spelen Anderlecht en AA Gent tegen elkaar. Een altijd beladen duel dat dit keer in de middenmoot plaatsvindt. Anderlecht staat zesde en AA Gent negende met een punt achterstand. Wie wint deze belangrijke wedstrijd?

Anderlecht verliest twee keer in de eerste vijf wedstrijden

Anderlecht begon het seizoen met een zege, maar verloor de wedstrijd tegen Cercle Brugge met 1-0. Daarna werd er wel weer twee keer op rij gewonnen van Seraing en STVV. Tussendoor speelde Anderlecht ook nog in de Europa Conference League en wist het daar de groepsfase te bereiken. De play-offs om de Conference League te behalen werden dan wel gewonnen, maar Anderlecht moest dat wel bekomen met een nederlaag tegen Union Saint-Gilloise. 

Afgelopen weekend werd er dus verloren en daarom dat Anderlecht toch wel naarstig op zoek is naar een overwinning. Om voor succes in België en Europa te zorgen is Amadou Diawara aangetrokken. Er komt een drukke periode aan en daarom komt er genoeg speeltijd aan voor alle spelers. Of de nieuwe aanwinst direct gaat spelen tegen Gent is nog maar de vraag. We gaan zo kijken of Anderlecht bij de betting sites België favoriet is en wat de kansen zijn tegen AA Gent.

Ook AA Gent verliest de laatste wedstrijd

Net als Anderlecht kent ook AA Gent een wisselvallige start in de Pro League. Na een nederlaag tegen Club Brugge in de Supercup, werden de eerste twee wedstrijden werden gelijk gespeeld tegen Standard en STVV. Vervolgens wist Gent wel te winnen in de Pro League. Westerlo en Oostende werden namelijk verslagen. Daarna ging het echter mis voor Gent. De play offs werden verloren tegen Omonia en daarom speelt Gent dit jaar geen Europees voetbal. Alsof de twee nederlagen van de Cyprioten nog niet genoeg waren, verloor Gent vervolgens ook de daaropvolgende wedstrijd in de Pro League tegen Antwerp. 

AA Gent is dus verre van goeden doen. De Buffalo’s staan momenteel op de negende plaats. De druk op Vanhaezebrouck neemt toe en daarom zou een overwinning op Anderlecht wel heel goed uitkomen. Daarmee kan een flinke sprong in de ranglijst worden gemaakt en zal het Gent lukken om wellicht de vijfde plek te pakken. We verwachten dan ook een verhitte strijd tussen Anderlecht en Gent. Om het wedden op Anderlecht – AA Gent nog interessanter te maken hebben we ook nog een mooie sportweddenschappen bonus voor je gevonden.

Quoteringen Anderlecht - KAA Gent
© Circus – 31/08/2022 – Quoteringen zijn onderheving aan verandering

Wed nu op Anderlecht – AA Gent met de beste odds en bonus

Zowel Anderlecht als AA Gent verloren hun laatste wedstrijd en zijn naarstig op zoek naar drie punten. De odds liggen niet zo ver uit elkaar. Je pakt dan ook 2.23 voor winst van Anderlecht. Een overwinning van AA Gent staat bij de bookmakers op 3.20. Anderlecht is dus licht favoriet. Voor een gelijkspel krijg je bij Circus 3.60. Vergeet ook zeker de Circus bonus niet te pakken. Deze vind je via de onderstaande link en daarmee kom je dus ook gelijk bij de beste odds uit.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing Leicester City - Manchester United 01-09-2022
volgend artikel
Wedden op de F1 GP van Zandvoort dit weekend