weddenbonus nieuws

Gratis wedden tot €100 voor Belgische gokkers bij Ladbrokes

Online bookmaker Ladbrokes biedt klanten uit België nu een gratis weddenschap aan tot €100,-. Dit is een prachtig nieuw aanbod van Ladbrokes waarmee ze laten zien dat ze hun Belgische wedders serieus nemen. Voor alle andere landen geldt een gratis weddenschap die maar de helft is van dit aanbod! Zelden zijn de wed bonussen zo hoog en zijn de voorwaarden om hiervan te profiteren zo redelijk opgesteld. Hieronder nemen we even de voorwaarden door.

 

Wedden bij Ladbrokes voor Belgen
© by Ladbrokes

 

Wedden met Bancontact bij Ladbrokes

De Ladbrokes wed bonus binnenhalen doe je zo: Je maakt eerst een nieuw account aan bij bookmaker Ladbrokes, gokkers die al een account hebben komen helaas niet in aanmerking. Vervolgens stort je minimaal €5,- op je speelrekening. Bij Ladbrokes kun je wedden met Bancontact, dus geld storten is makkelijk en veilig voor klanten uit België. Vervolgens moet je een weddenschap plaatsen op een sport, het maakt hierbij niet uit of je gaat wedden op voetbal, tennis, wielrennen of een andere sport. De inzet van deze weddenschap krijg je nogmaals gestort op je rekening in de vorm van vrij speltegoed tot een maximum van €100,-.

 

Let op! Je eerste weddenschap moet een quotering hebben van minstens 1,5 en de weddenschap die je plaatst met de bonus moet ook minimaal een quotering van 1,5 hebben. Bovendien moet je je gratis weddenschap binnen zeven dagen plaatsen, anders vervalt de wed bonus. Je moet ook het complete bonus bedrag in één keer inzetten, anders vervalt het restant van de wed bonus. Het bonus bedrag dat je inzet kun je helaas niet laten uitbetalen, maar de winst die je met de gratis weddenschap maakt wel.

Over de auteur

vorig artikel
Win de voetbalreis van jouw dromen!
volgend artikel
Start van de Champions League, pak nu je bonus!