weddenbonus nieuws

Nooit meer “net niet” met Ladbrokes, de Near Miss promotie

Ken je dat gevoel dat je voorspelling goed is tot de laatste minuut, maar dan net die penalty tegen en jij verliest je weddenschap? Die tijden zijn voorbij met Ladbrokes Near Miss.

 

Near Miss Football

Met de Near Miss Football promo zet je in op winnaars van de uitslagen van zes selecties. Zodra je een van je selecties niet wint krijg je een freebet te hoogte van je inzet tot € 25. Deze freebet kun je vervolgens inzetten op wat voor sport je dan ook kiest. Je bent dus niet gebonden aan voetbal alleen. Nu we het toch over voetbal hebben, er zijn deze week tal van interessante kwalificatiewedstrijden waar je dus mooi op kunt combineren met deze bookmakers bonus. Zo komen Nederland en België in actie. Nederland kan zich definitief kwalificeren voor Euro 2020 als het minimaal gelijkspeelt tegen Noord-Ierland.

 

België neemt het op tegen Rusland dat tweede staat. Een mooie wedstrijd dus tussen de nummers een en twee van de kwalificatiepoule. Bovendien is het in meerdere kwalificatiegroepen nog maar de vraag wie zich zal plaatsen dus zijn er tal van interessante wedstrijden om de winnaar op te voorspellen. Als voetbal niet helemaal jouw ding is zit je  ook goed bij Ladbrokes. Deze promotie is namelijk ook van toepassing op tennis en Amerikaanse sporten zoals de NBA, NFL, NHL en MLB. Keuze genoeg dus.

 

near miss usa promo

© Ladbrokes

 

Near Miss Tennis

Er zijn op dit moment veel toernooien aan de gang. Zowel voor de ATP als WTA zien we nu zeer veel kansen om op in te zetten. Ook hier geldt dat, als je een combinatie maakt van zes selecties en je wint je weddenschap niet vanwege 1 verkeerde uitslag, dan krijg je jouw inzet terug tot € 25. 

 

Inzetten op Amerikaanse sporten 

Ook als fan van de NBA, NFL, NHL en MLB kun je je hart ophalen bij Ladbrokes. Ladbrokes heeft een zeer ruim aanbod in al deze sporten, in tegenstelling tot andere voetbal gokken sites waar het aanbod vaak een stuk minder is. Je kunt dus inzetten op Basketbal, American Football en Honkbal. Zelfs als ijshockey meer jouw ding is, vindt je hier genoeg wed mogelijkheden.

 

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Buiten deze zeer goede near miss promo, staat er ook nog een Ladbrokes bonus voor je klaar.  Dit is een welkomstbonus waarbij je 100% van je eerste inzet op een selectie boven 1.50 terug krijgt in een freebet tot € 200. Dit betekent dat je dus dubbel zoveel kunt inzetten! Klinkt goed, toch? Zet nu in bij Ladbrokes en pak deze mooie actie door op de link te klikken.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Inzetten op de ATP Finals-wedtips & odds
volgend artikel
Pak veel winst met de BetFIRST Goal Rush Promo!