weddenbonus nieuws

Krijg jouw inzet terug bij Bet365

De groepsfase van het WK voetbal bracht tot nu enkele verrassingen zoals de vroege uitschakeling van titelverdediger Spanje en de niet bijzonder overtuigende wedstrijden van de gastgever. Binnenkort gaan we dus verder met de KO-wedstrijden en hopelijk veel spanning. En met Bet 365 maak je nu zelfs kans om een bonus te winnen!

Penalty Payback bij bet365
© by Bet365

Plaats een sportweddenschap op jouw favoriete ploeg, en indien deze ploeg in de penalty’s verliest en wordt uitgeschakeld, dan krijg je jouw inzet terug. Deze promotie is tijdens het WK beschikbaar, tot de finale op 13 juli. Je hebt dus nog een beetje tijd om een bonus te krijgen! Wie er ook met de titel gaat lopen, je weet tenminste al zeker dat je in het geval van een uitschakeling van jouw ploeg in de penalty’s deze zomer niet helemaal zo erg moet lijden.

De volgende stappen staan tussen jou en jouw bonus:

  1. Voer een weddenschap door op een WK-wedstrijd vóór de finale
  2. Jouw ploeg verliest in de penalty’s en wordt uitgeschakeld
  3. Nu krijg je de inzet van jouw weddenschap door bet365 terug betaald

De wedstrijd om de derde plaats, ook bekend als kleine finale, is van deze promotie uitgesloten. Een weddenschap op een wedstrijd van dit WK is nog tot 13 juli mogelijk. Indien je geinteresseerd bent in de andere aanboden van de bookmakers rond dit WK, dan kun je onze WK-pagina raadplegen. Deze wordt steeds geactualiseerd en daar vind je alle interessante aanboden.

Natuurlijk zijn er ook voor de tijd na het WK vele aanboden voor sportweddenschappen te vinden. De zomer belooft alvast heel heet te worden, ook voor alle fans van sportweddenschappen. Om steeds te weten, welke bonussen het best voor jou zijn, kun je onze bonus-configurator gebruiken. Daarmee reken je uit, welke bonus het beste bij jou past. Alvast veel succes met jouw weddenschappen!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Penalty Payback bij Unibet
volgend artikel
5 euro winnen bij elk doelpunt!