weddenbonus nieuws

Gokken op FC Kopenhagen Ajax geheel risicovrij bij BetFIRST!

Alle Nederlanders en Belgen die nog geen klant bij BetFIRST zijn hebben nu een uitgelezen kans om tot € 100 in te zetten zonder risico. Bij verlies ontvang je simpelweg je gehele inzet terug! Benut deze actie voor het duel FC Kopenhagen tegen Ajax of elk ander duel naar keuze. Wij leggen jou uit hoe je meespeelt en schreven een Kopenhagen Ajax Voorbeschouwing voor jou zodat jij winnen kan!
 

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • eerst op een van de BetFIRST Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Maak een storting. Dit kan met bijv. iDeal, Bancontact, PayPal, PaySafe, Visa, Master.
  • Speel een eerste weddenschap tot max. € 100 op duel(s) en quotering(en) naar keuze.
  • Gewonnen? Je ontvangt je inzet en winst terug zonder enige verdere voorwaarden.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en je ontvangt je inzet tot € 100 geheel terug!
  • Zet het cashback bedrag hierna 1x in op 1.20(+) odd(s) en betaal uit of speel verder!

 

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

 

Bovenstaand actie is ongekende kans!

De BetFIRST Bonus voor nieuwe klanten die je bovenstaand terugvindt is ongekend. Bij winst kun je van je inzet en winst zonder voorwaarden genieten en naar wens direct uitbetalen. Bij verlies krijg je tot € 100 terug en kun je al uitbetalen nadat je in totaal 1x je gedane inzet speelt op odds van 1.20 of hoger. Uitbetalen hoeft niet per se, BetFIRST behoort namelijk tot de Beste Nederlandse Bookmakers en biedt jou een prima wedden aanbod met dito quoteringen. Inzetten kan zoals gezegd op Kopenhagen Ajax maar ook op alle andere (combinatie) weddenschappen naar keuze. Als je deze Europa League Bonus benut voor het duel tussen Kopenhagen en Ajax raden we je zeker aan even onze voorbeschouwing te lezen. Hierin vind je ook de geldende quoteringen terug.
 

Voorbeschouwing FC Kopenhagen Ajax

Veel Ajacieden waren blij toen Kopenhagen de tegenstander bleek te zijn maar de vraag is of dit terecht is. Kopenhagen versloeg in de vorige ronde Bulgaars kampioen Ludogorets en deed het ook in de Champions League meer dan prima. Het eindige weliswaar 3e in de groep maar verloor slechts 1 duel en wist 4x de 0 te houden. Ook in de competitie gaat het prima, Kopenhagen staat aan kop met 12 punten voorsprong en verloor nog geen enkel duel. Ajax liet zondag punten liggen tegen Groningen en mist de geschorsten Sanchez en Veltman. In de twee voorgaande tweeluiken tegen Kopenhagen moest Ajax het onderspit delven. Denk jij dat een aanvallend Ajax door de stugge Deense defensie komt? De quoteringen bij BetFIRST zijn 2.40 voor winst Kopenhagen, 3.05 voor gelijkspel en 3.15 voor winst Ajax. Meld je nu aan en zet € 100 in zonder risico. Veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gent Genk Gokken bij Unibet - Free Bet Special voor Belgen!
volgend artikel
2e Kamer Verkiezingen Inzetten - € 5 Gratis & Voorbeschouwing!