weddenbonus nieuws

Wed op Bekerfinale en krijg € 25 cadeau van William Hill!

Wil je wedden op de KNVB Bekerfinale? Doe dit dan bij William Hill en krijg een gratis weddenschap van € 25 cadeau! Het belooft een kraker te worden tussen Feyenoord en FC Utrecht zondagavond om 18.00u. Wij blikken vooruit op dit duel en vertellen jou alles over de William Hill € 25 gratis weddenschap!
 

Hoe verkrijg ik als nieuwe klant de € 25 Gratis Weddenschap?

  • Klik op onderstaande afbeelding of andere William Hill banner.
  • Geef bij je registratie de William Hill Bonus Code F25 in.
  • Maak een storting. Onder andere Wedden met iDeal is mogelijk.
  • Speel een weddenschap op een quotering van 1.20 of hoger.
  • Krijg direct een gratis weddenschap van je inzet tot € 25 cadeau!

 

William Hill Bonus © William Hill

 

Al klant bij William Hill of niet woonachtig in Nederland? Kies alternatief!

Bovenstaande William Hill promotie is exclusief beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven voor als je al klant bij William Hill bent of niet in Nederland woonachtig bent. Een alternatief willen wij speciaal toelichten, B-Bets. B-Bets is een nieuwe bookmaker met een geweldige welkomstbonus voor nieuwe klanten uit Nederland en België. Met de B-Bets Bonus profiteer je van een 100%, 120% of 400% stortingsbonus naar keuze met een maximum van maar liefst € 250! Ook kun je onder andere storten met iDeal en Bancontact!
 

Vooruitblik op KNVB Bekerfinale: Feyenoord – FC Utrecht

De € 25 gratis weddenschap van William Hill kun je ook verkrijgen door een eerste weddenschap op een ander evenement dan de KNVB Bekerfinale te spelen. Wij blikken echter graag vooruit op dit duel om jou een zo goed mogelijke voorbereiding op je weddenschap op dit duel te geven. Het duel staat niet enkel in teken om het winnen van de prestigieuze KNVB Beker maar ook zeker voor directe kwalificatie voor de Europa League. De winnaar ontloopt de eerste voorrondes en met een kleine marge voor de 3e plaats zal Feyenoord dit graag willen verzekeren. Voor FC Utrecht geldt hetzelfde, de bekerwinst is de kortste weg naar Europa, korter dan de lastige play offs die anders op FC Utrecht wachten.
 

Feyenoord in eigen huis tegen Cupfighter FC Utrecht

Feyenoord geniet zondagavond om 18.00u van het thuisvoordeel. Toch is FC Utrecht niet onbekend in de Kuip. Waar het in 2002 nog de bekerfinale verloor, wist het in 2003 en 2004 de cup te winnen. Dit seizoen verloor het echter zowel uit (3-2) als thuis (1-2) van Feyenoord. Verder kent Utrecht een prima seizoen met  een huidige 5e plaats. Feyenoord hoopte tot de winter op de titel maar verspeelde deze door na de winter veelvuldig onderuit te gaan. Inmiddels heeft Feyenoord zich weer herpakt en lijkt de 3e plaats te gaan veroveren. Feyenoord mist enkel reserve doelman Hahn. Utrecht is zwaarder getroffen, zij missen 1e keeper Ruiter, Ayoub, Klaiber en Conboy. In de laatste 5 duels tussen Feyenoord en Utrecht vielen maar liefst 18 doelpunten. Wij verwachten een over 2,5 met een mooie quotering van 1.67. Zie in onderstaand overzicht alle over/under quoteringen. Meld je aan bij William Hill en bekijk alle odds!

 

Feyenoord Utrecht Beker William Hill
© William Hill

About the author

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.
vorig artikel
Wed nu op EK 2016 en krijg € 20 van BetFIRST cadeau!
volgend artikel
Win nu tot 2x zoveel met verhoogde BetFIRST CL odds!