weddenbonus nieuws

Juventus – Torino in de Serie A – kan Torino naar Europa doorstoten?

Juventus tegen Torino in de Serie A is een ongelijk duel. Aan de ene kant een ploeg die de titel al op zak heeft. En dan Torino – en ploeg die zich met een beetje geluk nog kan kwalificeren voor Europa. De vraag is of Juventus zich nog voldoende kan motiveren voor de derby. Extra motivatie is bij bookmaker 1xBet niet nodig. Daar vind je namelijk niet alleen attractieve quoteringen voor deze wedstrijd. Er wacht ook nog een exclusieve bonus met een bedrag tot € 130. En de beste weddenschappen zijn ook beschikbaar in een mobile versie in de 1xBet App.
 
De favoriet bij de bookmakers is kampioen Juventus. Met 1.75 ligt de winstquotering van de ploeg niet bijzonder hoog. Torino levert je odds van 5.45 op indien zij deze wedstrijd winnen en een stap naar Europa zetten. Voor een derby zonder winnaar liggen de odds bij 3.74. Als we de bookmakers vergelijken, scoort 1xBet bijzonder hoog voor het aantal beschikbare selecties. Zo vind je op dit moment meer dan 1300 verschillende weddenschappen op deze wedstrijd uit de Serie A. Een bijzonder grote keuze voor Juventus – Torino bij de bookmaker!
 

Juve Torino betting
© 1xBet

 

1xBet welkomstaanbod: Tot € 130 exclusieve stortingsbonus

Heb je nog geen account bij aanbieder 1xBet? De bookmaker heeft op dit moment een exclusieve welkomstbonus. Voor je eerste storting ontvang je 100% van het bedrag als bonus. Door het gebruik van onze exclusieve bonuscode 1x_3837 wachten er in plaats van € 100 zelfs € 130. En die ontvang je binnen enkele stappen. Via onze link kun je naar de site van 1xBet gaan. Gebruik onze bonuscode tijdens het aanmaken van je account. Daarna is het tijd voor een eerste storting. Kies een van de beschikbare methodes en ontvang 100% van je storting.
 
Voordat de bonus kan worden uitbetaald moet je hem 5 keer rondspelen. Let wel op de minimale quotering van 1.40 om aan deze condities te voldoen. Minstens 3 selecties moeten odds van 1.40 of meer hebben. Ook je stortingsbedrag moet 1 keer worden ingezet tegen een quotering van 1.10 of hoger. Nog een pluspunt bij de bookmaker: het brede aanbod aan mobiele weddenschappen.
 

1xBet App: Wedden via je smartphone op het voetbal

De bookmaker biedt namelijk ook het beste van de weddenschappen op voetbal in een mobiele versie. Hierbij heb je de keuze – gebruik de mobiele site van de bookmaker of de mobiele applicatie. Deze is beschikbaar voor Android, iOS en Windows smartphones. Gebruik je de 1xBet App voor Android, dan moet je eerst nog de settings veranderen. Aanvaard ‘unknown sources’ via settings en dan applicaties zodat je de app kunt installeren. Vaak worden apps voor online wedden namelijk automatisch geblokkeerd op je Android smartphone. Sterke odds, een bonus en de gebruikersvriendelijke applicatie. Wed nu op Juventus – Torino online of mobiel bij 1xBet!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Wie wint de KNVB beker? Willem II of Ajax? Gok nu met €150 bonus!
volgend artikel
Gent - Brugge en Anderlecht - Standard in de Pro League Play-Offs