weddenbonus nieuws

Inzetten op Juventus Inter: bonus tot € 75

Vrijdag trapt Juventus de vijftiende speeldag op gang tegen Inter Milan. Een regelrechte topper die de Serie A in een definitieve plooi kan gooien, want Juventus telt al acht punten meer op de eerste concurrenten. Om dit duel nog interessanter te maken heeft Betsson voor Nederlandse wedders een geweldige bonus klaarliggen van 100% tot 75 euro. We vertellen je hieronder wat je dient te doen om van deze promotie te genieten en blikken ook vooruit naar het duel Juventus Inter Milan.

Juventus Inter Milan: 100% tot € 75 actie

Enkel Nederlanders kunnen genieten van deze 100% tot € 75 Betsson bonus. Klik hiervoor op de banner van Betsson en je komt onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Als je dan overgaat tot een storting, via bijvoorbeeld iDeal, Visa of Mastercard zal je kunnen genieten van deze promotie. Om de maximum bonus te verkrijgen zal je minstens 75 euro dienen te storten en vrijspelen kan daarna door tienmaal je bonus in te zetten op minimum noteringen van 1.50. In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd en de wedstrijd van Juventus Inter Milan is hier een uitstekende start voor.

 

Betsson Promotie
© Betsson

 

Noteringen Juventus Inter Milan

Het mag geen verrassing zijn dat Juventus de favoriet is bij de bookmakers en dat is ook zo bij Betsson. Juventus krijgt van Betsson een 1.55 notering, wat net voldoende is om mee te doen aan de welkomstbonus van Betsson. Als je wilt wedden op Inter Milan dan krijg je een 6.50 notering en bij een gelijkspel is dit 3.90. Als je niet zozeer op een 1/X/2 wilt wedden, maar liever op het aantal doelpunten, dat kan ook. Meer dan 2,5 doelpunten staat op 1.89 genoteerd en minder dan 2,5 goals krijgt dan weer 1.92 als odd. Sommige voetbal gokken sites met bonus gokken hebben ook speciale notering, zoals Betsson, waarin Cristiano Ronaldo het eerste doelpunt maakt en Juventus wint. Deze speciale noteringen zijn moeilijker te realiseren dan een meer of minder dan bet. De kans bij meer of minder is 50%, terwijl een speciale bet veel minder kansen heeft tot succes.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
12 keer je inzet bij kwalificatie amateurclub
volgend artikel
Fortuna Sittard AZ Alkmaar 100% tot €200