weddenbonus nieuws

Een mooie Italiaanse match tussen Juventus en Fiorentina

Op zondagmiddag treedt Juventus thuis aan tegen Fiorentina. Na de verloren wedstrijd tegen Napoli moet Juve winnen om de voorsprong te houden op Inter Milan.

Kan Juventus na de klap tegen Napoli weer winnen?

De reeks van Juventus van vijf overwinningen op rij liep plots teneinde toen Juventus op bezoek bij moest bij Napoli. In de tweede helft kwam Napoli op 2-0 voorsprong. Pas in de negentigste minuut kan Juventus met Cristiano Ronaldo iets terug doen. De eindstand werd bepaald op 2-1. Na vijf overwinningen en 15 goals werd er dus weer eens verloren. De laatste nederlaag was van voor de kerst. Juist in de periode waarin Inter punten liet liggen, wist Juventus wel te winnen. Juve kwam goed weg want Inter Milan wist niet te profiteren van de misstap van Juventus. Zijn de mannen van Maurizio Sarri scherp genoeg om Fiorentina te verslaan? We gaan bij de bookmakers Nederland op zoek naar de beste odds en weddenbonus. We kunnen je alvast melden dat we erin geslaagd zijn een hele mooie combinatie van odds en bonus te vinden.

 

 

 wedden op juventus fiorentina met odds en bonus

 

© Svenbet

 

Fiorentina 3 wedstrijden zonder tegengoal in Serie A.

Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts een wedstrijd verloren. Twee keer werd er gelijk gespeeld en 2 maal gewonnen. Prima resultaten voor de nummer 13 van de Serie A. Het is duidelijk te zien dat Fiorentina de weg naar boven heeft ingeslagen. Helemaal nu het verschil met de nummer 10 Napoli slechts 2 punten is, zou Fiorentina er goed aan doen dit weekend tegen de koploper punten te pakken. Hoe reëel dit is, is nog maar de vraag.  Juventus is namelijk ongeslagen in haar laatste 31 thuiswedstrijden. Toch is Fiorentina het enige team dat nog geen tegengoal tegen Juventus heeft gekregen. Nu missen beide teams nogal wat spelers, het is dus nog maar de vraag met welke opstellingen beide teams zullen beginnen. Kan Fiorentina opnieuw de nul houden? We gaan snel de odds erbij pakken.

 

 

Wie is de favoriet bij Svenbet om deze match te winnen?

Gaan de bookmakers bij Svenbet bonus er gelijk van uit dat de koploper de wedstrijd zal gaan winnen of word er toch ook rekening gehouden met een stunt van Fiorentina? Het lijkt erop dat er niet veel meer wordt verwacht van Juventus dan een overwinning. De quotering hiervoor staat namelijk op 1.33. Als Fiorentina toch weet te stunten, dan krijg je hier bijna een vertienvoudiging van je inzet voor terug. De odds voor Fiorentina wint zijn 9.40. Ook bij een gelijkspel kun je nog lekker verdienen. Vijfmaal je inleg krijg je als de teams de punten delen. We hadden het al aangekondigd maar samen met deze hoge odds staat er bij Svenbet nog meer op je te wachten.

 

De Svenbet bonus

Een hele lekkere bonus voor nieuwe Svenbet spelers. Als je wilt inzetten op Juventus tegen Fiorentina en gelijk een mooie bonus mee te pakken, doe je er goed aan snel deze promotie te bekijken. Bij Svenbet krijg je namelijk een welkomstbonus van 100% tot €125! Je dient hier de bonus code SBOOKX6 voor te gebruiken. Om de volledige bonus vrij te spelen dien je jouw storting en bonusbedrag zes keer rond te spelen. Meld je dus snel aan de onderstaande knop

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Madrileense derby: Wedden op Real - Atletico
volgend artikel
De clash tussen Limburg en Friesland, Fortuna-Heerenveen!