weddenbonus nieuws

Wedden op Italië Spanje: halve finale Euro 2020

Nog drie wedstrijden en dan weten we wie er Europees kampioen is. In de finale staat in ieder geval de winnaar van vanavond. Wordt het Italië of Spanje dat de finaleplek pakt?

 

Ongelooflijke reeks van Italië

De reeks waar Italië mee bezig is, wordt beter en beter. De Italianen staan op 32 ongeslagen wedstrijden op rij. De ploeg van Roberto Mancini kan voor de vierde keer Europees kampioen worden en zijn daarmee dan het meest succesvolle land in deze competitie. Italië wist bovendien al een topland te verslaan. Het won vrijdag van België. Nadat het in de eerste helft al met 2-0 voorkwam, werd het op slag voor rust toch weer even spannend door een ingeschoten penalty van Romelu Lukaku. 

 

De Azzuri kregen de 45 minuten na rust echter geen goal meer tegen en spelen tegen opnieuw een groot voetballand, Spanje. De laatste nederlaag van Italië was in september 2018 tegen Portugal, dat lijkt ver weg maar die nederlaag zorgde er wel voor dat Italië zich niet plaatste voor het WK 2018. Dat deed pijn en daarom zijn de Italianen nu op zoek naar revanche. Europees kampioen worden is het doel en is volgens de betting sites een goede optie. Toch staan er nog twee wedstrijden op het programma als ze dat doel willen halen, de eerst is vanavond tegen Spanje.

 

Spanje met hangen en wurgen door na kraker tegen Zwitserland

Luis Enrique staat weliswaar in de halve finale, hij heeft wel iets om op terug te kijken na dit EK. Het Europees Kampioenschap tot dusverre verloopt niet zo gesmeerd als dat hij had gehoopt. Spanje won in de groepsfase slechts een keer. Dat was wel gelijk met 5-0. De wedstrijd erna tegen Kroatië scoorde Spanje opnieuw vijf keer en leken de Spanjaarden ontketent te zijn. Toch liep het tegen Zwitserland opnieuw stroef en hadden ze zelfs een eigen goal nodig om op voorsprong te komen. Spanje was wel een stuk gevaarlijker, de bal leek er niet in te willen gaan. Zelfs na 120 minuten voetballen stond er nog steeds 1-1 op het bord, terwijl Zwitserland vanaf de 77e minuut al met tien man speelde. Als Spanje kans wilt maken tegen Italië moeten ze de vorm vinden zoals tegen Slowakije (5-0) of Kroatië (5-3). Laten we eens kijken wat de odds bij de EK bookmakers zijn.

 

wedden op italie spanje ek

©Betfirst

 

 

Wedden op Italië- Spanje met de beste odds

Italië is favoriet bij Betfirst. Dat was toch al wel te verwachten na die geweldige reeks van de Azzuri. Spanje volgt maar is toch wel duidelijk de underdog. Voor wedden op Italië staan de odds op 2.50, voor Spanje is dit 3.10. Een gelijkspel is ook mogelijk, dat zorgt voor 30 minuten extra voetbalplezier en 3.30 als odds. De wedstrijd is vandaag om 21.00 uur, je hebt dus mooi de tijd om nog in te zetten en onze Betfirst review te lezen. Fijne match!

Wedden bij Betfirst op Euro 2020

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Engeland van Oekraïne in de kwartfinale van het EK?
volgend artikel
Voorbeschouwing bij Engeland tegen Denemarken- halve finale EK