weddenbonus nieuws

Wat doen de vrouwen van Nederland tegen Italie op het WK?

Dit artikel gaat over de kwartinales, heb je interesse voor de finale WK vrouwen Nederland lees je beter dit artikel.

Na de 2-1 overwinning op dinsdagavond tegen Japan krijgen we weer Nederlands vrouwenvoetbal met Italie – Nederland. Kunnen de Hollandse meiden zich plaatsen voor de halve finales? Volg de kwartfinale WK vrouwen deze zaterdagmiddag en pak de bonus bij Interwetten! Mis niets over deze wedstrijd en lees verder.

 

Wedden op Italie – Nederland WK vrouwen

Als fan van voetbal heb je misschien wel al eens opgemerkt dat er ook een WK voor vrouwen voetbal is. Wanneer is de laatste keer dat Nederland buiten de Nations League nog eens zich plaatste voor een eindronde van een groot toernooi? Eén van je favoriete bezigheden was misschien wel weddenschappen plaatsen op het mannen team van Oranje in grote eindrondes, en dat is al jarenlang verknald! Geen probleem, gelukkig doen onze vrouwen het veel beter, en kan je ook wedden op Italie – Nederland in het WK voor vrouwen. Hieronder geven we je snel even de head to head statistieken vooraleer we de quoteringen Nederland Italie bespreken.

 

Onderlinge resultaten Italie Nederland EK vrouwen
© Interwetten

 

Nederland is niet voor niets de favoriet van deze wedstrijd, mede dankzij de uitstekende onderlinge resultaten. De odds voor een Nederlandse kwalificatie liggen op 1.54, terwijl de Italianen slechts 2.30 krijgen. De hoop zit er dan toch zeker goed in om een halve finale plaats te behalen. Italie won hun play-off ronde tegen China met een redelijk eenvoudige 2-0 overwinning. Er staat zaterdag dus zeker een stevigere uitdaging voor de Italiaanse meiden op het schema. Wat denk jij zelf? Weet je het resultaat al op voorhand? Kijk dan eens in onze lijst met bookmakers waar je een keuze kan maken uit de beste sportwebsites op de markt.

 

Gokken op Italie Nederland met de bonus van Interwetten

Voor deze geweldige wedstrijd kozen we voor de Interwetten bonus. Volgens ons is gokken op Italie Nederland met deze bookmaker één van de betere opties bij onder de betting sites. Wat maakt deze bookmaker zo speciaal? Allereerst heb je een geweldige bonus die je als nieuwe klant kan ontvangen. Je eerste storting tot € 100 wordt gewoonweg verdubbeld! Bij een storting van 100 euro heb je dus ineens 200 euro speeltegoed. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden, hoewel deze heel goed meevallen ten opzichte van andere bookies.

 

  • Je kan enkel het bonus geld afhalen wanneer je het stortingsbedrag 5 maal hebt ingezet
  • Enkel quoteringen van 1.70 tellen mee voor het rondspelen van je stortingsbedrag
  • Dit moet binnen de 14 dagen gedaan worden of de bonus gaat vervallen. Dit is het enige minpunt, hoewel dit echt wel redelijk haalbaar is

 

Italie – Nederland op het WK voor vrouwen slot gedachten

Hopelijk kijk je zoals ons nu een beetje uit naar deze fantastische vrouwen wedstrijd op het WK! Italie Nederland kan je volgen zaterdagmiddag om 15:00. De mogelijke tegenstanders voor de halve finales spelen zaterdagavond ook ineens om 21:00. Duitsland, een grote favoriet, speelt dan tegen Zweden. Maar allereerst is er Italie Nederland in het Stade du Hainaut. Mis deze partij dus absoluut niet!

Over de auteur

vorig artikel
UEFA EK voor jongeren onder 21
volgend artikel
Wedden op F1 Oostenrijk met een geweldige € 120 bonus!