weddenbonus nieuws

Zet gratis €15 in op BE of NL ploegen in de El

Voor sommige ploegen is het al van moeten in de Europa League. AZ is daar één van na het pijnlijk verlies met 2-0, ook Vitesse zal nog vol aan de bak moeten komen in deze terugwedstrijd. Genk heeft een 5-0 overwinning op zak en heeft de gemakkelijkste uitdaging. Circus heeft €15 gratis zodat je je kans kan wagen op een van deze wedstrijden. Deze promotie is geldig voor Nederlanders en Belgen.
 

Ontvang € 15 Gratis bij Circus?

  • Klik hier op de foto of banner van Circus en registreer je account.
  • Na de registratie van je account, ontvang je €5 gratis.
  • De tweede €5 gratis ontvang je na het invullen van je telefoon nummer.
  • Als je daarna de Circus App downloadt, ontvang je een derde €5 gratis.
  • Zo kan je voor €15 gratis wedden bij Circus.

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Circus storting bonus 100% tot €250

Je kan storten met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard of nog een andere manier. Je ontvangt 100% Circus bonus tot maximaal €250. Omdat dit om een bonus gaat, kan je dit niet onmiddellijk uitbetalen. Je zal eerst deze bonus dieneen rond te spelen en dit 30 maal op weddenschappen met noteringen van min 1.60. Er is geen tijdsdruk, dus dat vergemakkelijkt het wel. Ook de €15 Gratis Inschrijfbonus speel je op dezelfde manier vrij.
 

Voorbeschouwing Europa League

Laten we starten met Esch Fola Genk. Genk begint de wedstrijd met een 5-0 overwinning in de thuismatch. Ook nu is Racing Genk favoriet tegen de Luxemburgse ploeg en krijgt een notering van 1.18. Esch volgt op verre afstand met 12.00 Vitesse kon tegen Viitorul Constanta een 2-2 gelijkspel uit de brand slepen, na een 2-0 achterstand. Circus dicht Vitesse Arnhem een notering toe van 1.35, terwijl Viitorul een odd krijgt van 7.00, een gelijkspel is 4.60. We verwachten dat Genk en Vitesse zich zullen kwalificeren voor de volgende ronde. Voor AZ wordt het moeilijk, want ze moeten een 2-0 achterstand goed maken. AZ heeft zeker de kwaliteiten om dit te doen en een overwinning levert je dan 1.46 op. Kairat Almaty heeft een quotering van 5.75 voor deze wedstrijd.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Sturm Graz Ajax Gokken - Voorbeschouwing & Promoties!
volgend artikel
PSV Feyenoord Voorbeschouwing & Actie!