16:36 uur

Wedden bij Interwetten: Nu met € 125 aan welkomstpromoties!

Ben je op zoek naar een bookmaker met hoge qouoteringen én een interessante welkomstbonus? Dan ben je bij Interwetten aan het goede adres! Interwetten biedt nu zowel een stortingsbonus van € 100 met zeer flexibele voorwaarden en een mobiele cashback bonus van € 25 zonder enkele voorwaarden! Ook de quoteringen zijn erg gunstig. Daarmee biedt Interwetten voor elke wedder hét optimale totaalpakket!

 

Aanmelden bij Interwetten met zeer flexibele 100% bonus tot € 100!

Speciaal voor nieuwe klanten uit Nederland wacht bij Interwetten een zeer flexibele welkomstbonus. Je ontvangt een 100% bonus op je eerste storting tot een maximum van € 100! Niet alleen is het bedrag hoog, maar ook de bonus voorwaarden zijn bijzonder gunstig. Met de Interwetten Bonus hoef je enkel je stortingsbedrag 5x rond te spelen. Dit kan reeds tegen quoteringen van 1.70 en op alle weddenschappen naar keuze. Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd. Dit lijkt kort, echter ontvang je je bonus reeds in stappen van 20%. Bij elke keer dat je je stortingsbedrag inzet speel je reeds 20% van je bonus vrij en ontvang je deze! Het mooie is nu ook dat je na het profiteren van je welkomstbonus gelijk ook kunt profiteren van een mobiele cashback bonus tot € 25!

 

Interwetten Welkomstbonus
© Interwetten

 

Ontvang € 25 terug bij je eerste mobiele Interwetten weddenschap!

De Interwetten Mobiel Bonus is een cashback bonus van € 25. Speel je eerste mobiele weddenschap via de mobiele website of app met een inzet van minimaal € 10 op een quotering van 1.70 of hoger en als je weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 25 terug. Dit zonder verdere voorwaarden! Je ontvangt je inzet terug door simpelweg een e-mail te sturen naar win@interwetten.com met als onderwerp ´Mobile Cashback´. Deze actie is tot 30 dagen geldig na je registratie. We raden je dan ook aan om in de eerste 14 dagen je reguliere welkomstbonus vrij te spelen en erna aanvullend van de Interwetten Mobiel Bonus te profiteren. Op die manier profiteer je in totaal zeer voordelig van € 125 gratis bonus! Meld je aan via onderstaande ´claim de bonus´ button en profiteer direct mee!

Claim de bonus! Meer informatie