weddenbonus nieuws

Wedden op Internationale Champions Cup

Gokken op de Internationale Champions Cup wordt steeds populairder. Achttien top teams uit Europa spelen internationale oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen 2018 – 2019. We zullen hieronder uitleggen wat de Internationale Champions Cup toelichten en geven je ook eerst de meest geschikte bookmaker BetFIRST om te wedden op de ICC. Deze bookmaker heeft een bonus van 200% tot €100.

 

BetFIRST 200% tot €100

  • Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden bij BetFirst.
  • Klik hiervoor op de button of foto van Betfirst en registreer je.
  • Je kan storten met bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Bonus vrijspelen? Speel 3x je bonus + storting rond.
  • Minimum odds van de weddenschappen dienen 1.40 te zijn.
  • Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Wedden op Champions Cup © BetFIRST

 

Wat is de International Champions cup?

De Internationale Champions Cup is cup waarvoor achttien top teams uit Europa strijden. Dit gaat aan de hand van 3 oefenwedstrijden die worden afgewerkt tussen 21 juli en 11 augustus. Als we dus Borussia Dortmund als voorbeeld nemen, dan zien we dat zij spelen tegen Manchester City, Liverpool en Benfica. Deze achttien teams spelen dus niet allemaal tegen elkaar, maar worden beperkt tot 3 wedstrijden. De winnaar is het team dat de meeste punten haalt uit de 3 oefenwedstrijden. Zoals bij alle andere voetbalwedstrijden zijn er 3 punten voor een overwinning en 0 punten voor een verliespartij. Bij een gelijkspel worden er penalties getrapt en de winnaar krijgt 2 punten, de verliezer krijgt 1 punt. Ook hier kan je wedden bij Betfirst en genieten van de Betfirst bonus.
 

Welke teams spelen mee in de ICC?

De Beste Bookmakers merken op dat er 6 ploegen meedoen uit Engeland: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City and Tottenham. Vier ploegen uit Italië doen mee en dit zijn Juventus, Ac Milan, Inter Milan en As Roma. Spanje is vertegenwoordigd door Barcelona en de twee groot machten uit Madrid. Frankrijk heeft Paris Saint Germain en Lyon in deze cup en Portugal heeft met Benfica ook één vertegenwoordiger. De wedstrijden worden afgehaspeld in 15 stadions in Amerika, 7 in Europa en eentje in Singapore.
 
Hiermee bereiken deze topploegen heel veel nieuwe supporters en draait de marketing op volle toeren. Meestal krijgen deze toeschouwers een mix van internationaal bekende spelers en jonge talenten te zien. De Betting Sites Nederland hebben altijd moeilijk om de juiste quoteringen te geven aan deze wedstrijden. Daarom is het belangrijk om te weten met welke teams beide ploegen zullen strijden. Als je wilt wedden op deze wedstrijden, dan raden we je aan om de ploegopstelling af te wachten en kijken of ze op volle sterkte aantreden.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Brugge Standard. 1 goal levert je €50 op!
volgend artikel
Inzetten op Ajax Sturm Graz - Goede Odds en Bonus!