weddenbonus nieuws

Special: Wat zegt Trump tijdens inauguratie? Kijk, Voorspel én Win!

Op vrijdagmiddag vanaf 17.15u (Nederlandse tijd) kun je de inauguratiespeech van Donald Trump live volgen en daarnaast ook nog eens voor extra spanning zorgen. Je kunt nu namelijk bij Guts inzetten op welke woorden Trump gaat zeggen tegen zeer mooie quoteringen! Bekijk nu hoe jij de inhuldigingsspeech kunt bekijken en hoe jij kunt inzetten.

Wedden op Woorden inauguratiespeech Trump!

  • Meld je eerst via een van de Bonus Banners in dit artikel aan bij Bookmaker Guts.
  • Maak een storting van € 10(+) met bijv. Visa/Master, PaySafeCard, Skrill, Neteller.
  • Tip: Gebruik bij je storting Bonus Code NL100 en ontvang 100% bonus tot € 100.
  • Kies één of meerdere woorden uit onderstaand overzicht en maak mooie winst!

 

Inauguratiespeech Trump
© Guts

 

 

Inauguratiespeech Trump Stream Bekijken

Nadat je geprofiteerd hebt van bovenstaande Guts Bonus is het natuurlijk des te spannender om de inauguratiespeech ook live te volgen. NPO 1 doet rechtstreeks verslag van de speech op vrijdagmiddag 20 januari van 17.15u tot 18.45u. Je kunt deze uitzending via je televisie bekijken maar ook via een live stream. Door naar de website van de NPO te gaan kun je gebruik maken van de aangeboden stream. Correspondenten Arjen van der Horst en Wouter Zwart doen live verslag vanuit Washington DC en Winfried Baijens vanuit de studio.

Wél inzetten maar niet storten? Het kan!

Enkel bij Bookmakers Bonus Guts kun je inzetten op bovenstaande quoteringen en daarvoor is een storting ook nodig. Guts is een prima en betrouwbare Bookmaker en je krijgt zelfs een bonus van 100% tot € 100 als je een storting maakt. Het kan echter zo zijn dat jij ook graag eens een weddenschap plaatst maar liever niet gelijk een storting maakt. In dat geval raden we je aan een kijkje te nemen op onze Sportweddenschappen Gratis Bonus Zonder Storting pagina. Daar vind je de beste bonussen terug om te wedden op voetbal en sport.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Start de Tweede Competitiehelft Goed - Start bij Mr. Green!
volgend artikel
Gokken op Twente - Heracles & Benut € 1200 Gratis van 24Bettle!