weddenbonus nieuws

Het weekend in met een wed bonus

Het weekend komt er weer aan en dat betekent voetbal, voetbal en voetbal. Natuurlijk kan je weer wedden op de Eredivisie en de Eerste Divisie bij veel verschillende bookmakers en daarom kijken we even naar een paar wed bonus aanbiedingen. We hebben een goede eerste storting bonus, een mobiele wed bonus waar je niet voor hoeft te storten en een gratis weddenschap. Als je geïnteresseerd bent in een wed bonus, dan kan je gelijk even kijken naar wat de voorwaarden van de bookmaker zijn voordat je een account aanmaakt. Dus we beginnen met de eerste stortingsbonus van Betsson.

Bet365 Mobiele App

© by Bet365

Betsson bonus bij eerste storting voor nieuwe klanten

Betsson is een bekende bookmaker in heel Europa. Samen met Unibet en Bwin nemen ze ene groot deel van de Nederlands sprekende markt voor hun rekening. De bonus die Betsson aan nieuwe klanten aanbiedt is een verdubbeling van je eerste storting tot een maximum van 55 euro. Het bonus bedrag hoef je maar 10 keer in te zetten om de bonus uit te laten betalen. Dat is een heel lekkere bonus als je nog geen klant bent bij deze bookmaker. Als je meer wil weten over Betsson en hun bonus, kijk dan even bij onze uitgebreide beschrijving van deze Betsson eerste storting bonus.

Ladbrokes bonus gratis weddenschap voor nieuwe klanten

Ladbrokes heeft voor wedders uit België en Nederland geen stortingsbonus klaar liggen. Je kan wel risico vrij een weddenschap plaatsen in hun sportsbook. Als je eerste weddenschap niet goed is dan kan je direct je inzet terug vragen tot een maximum van 100 euro. Je kan dus risico vrij 100 euro inzetten, gaat het fout, dan kan je meteen je inzet terug krijgen. Dat is nog eens een goede garantie. Lees meer over de Ladbrokes gratis weddenschap.

Bet365 bonus voor mobiel wedden, ook voor bestaande klanten

Online bookmaker Bet365 heeft voor nieuwe én bestaande klanten een mobiel wedden bonus in de aanbieding. Deze wed bonus is bedoeld om mobiel wedden te promoten en dat doen ze erg goed. Je kan 25 euro bonus geld krijgen met je eerste mobiele weddenschap met smartphone of tablet. Kijk snel bij de Bet365 bonus beschrijving en ga dit weekend in met 25 euro gratis speltgoed om dit weekend te wedden op voetbal!

Over de auteur

vorig artikel
Nooit meer op het laatste moment verliezen bij Unibet en Betway
volgend artikel
Wed bonussen voor wedden op de Champions League