10:00 uur

Haal nu je geld terug op 10bet!

Maak nu kans op een 100% Cashback-bonus voor kombinatieweddenschappen op 10bet! Voor alle kombinatieweddenschappen met tenminste 4 mogelijkheden heb je de kans, om 100% van je inzet terugbetaald te krijgen. Als je maar met een keuze ernaast ligt, wacht KOMBIKADABRA op je. Wij vertellen vandaag hoe dit aanbod precies werkt.
 
Ten eerste moet je je voor deze actie van 10bet aanmelden, dit doe je via het mail-adres csd@support.10bet.com. Hiervoor moet je het nummer van je weddenschap aangeven en daarnaast ook de actie KOMBIKADABRA noemen. Voor het geval, dat je alleen met precies één keuze van je kombinatieweddenschap ernaast ligt, krijg je de hele inzet terug en kun je zonder risico wedden.
 
10bet heeft een paar condtities, die belangrijk zijn, als je deze cashback-bonus wilt behalen. Het maximale bedrag, dat je met deze promotie kunt winnen, ligt bij 100 euro. Alle kombinatieweddenschappen met tenminste 4 keuzes maken een kans, als je precies met een keuze ernaast ligt. Daarbij bestaat er ook een minimale quotering van 1,6 voor drie van deze keuzes. Het aanbod is geldig voor alle weddenschappen uit het bereik van de sportieve weddenschappen, die na de 21.08.2013 doorgevoerd werden. Per maand mag je maximaal 4 keer een cashback-bonus aanvragen- wat betekent, dat een maximum van 400 euro per maand door KOMBIKADABRA op je wacht.
 
Een voorbeeld, om het beter te illustreren: Je wedt op een voetbalspeeldag met een kombinatieweddenschap, dat 4 keuzes heeft. Jouw inzet bedraagt hierbij 65 euro. Als exact één van deze keuzes verliest, krijg je deze inzet van 65 euro terug. Voor het geval, dat je meer dan 100 euro inzet hebt, krijg je het maximum van 100 euro per weddenschap uitbetaald.
 
Dit aanbod wordt door verschillende redenen attractief: De maximale bonus van 100 euro is redelijk hoog voor cashback-bonussen. Daarnaast heb je vier keer per maand de kans, om aan deze promotie deel te nehmen. Belangrijk is, dat je voor alle sportieve weddenschappen op 10bet kunt wedden, je hebt dus een heel grote keuze. Wij zeggen: Haal nu je geld terug met KOMBIKADABRA! Alle verdere acties van de bookmaker 10bet vindt je bij onze bonus-vergelijk.