weddenbonus nieuws

Gouden Schoen 2018: Exclusieve bonus tot € 120

Op 17 januari weten we wie de Gouden Schoen 2018 wint! Er zijn drie topkandidaten: Hans Vanaken, Pozuelo Alejandro en Leandro Trossard. Bij Unibet kan je nu je kans wagen en heb je bovendien een exclusieve bonus van 300% tot € 120. Dit dankzij een recente samenwerking tussen weddenbonus.com en Unibet. Lees hier alles over deze actie en de quoteringen van de top favorieten voor Gouden Schoen.
 

EXCLUSIEF: 300% tot € 120 bij je inschrijving

  • Deze actie is enkel geldig voor Belgische wedders.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, Mastercard, … .
  • Als je de maximum bonus wenst, dien je slechts 40 euro te storten.
  • De voorwaarden om je bonus vrij te spelen zij heel goed.
  • Je hoeft slechts driemaal je bonus in te zetten.
  • De minimum noteringen voor de weddenschappen dienen minstens 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je 30 dagen de tijd om dit te voldoen.

 
Jammer dat deze Unibet bonus enkel maar toegankelijk is voor Belgische wedders. Als je uit Nederland komt, dan raden we je aan om onze pagina Bookmakers Nederland te bezoeken.

 

Wedden Gouden schoen 2018
© Unibet

Wedden op de Gouden Schoen 2018

Als je wilt wedden op de Gouden Schoen via de Unibet Bonus dan kan je dit op alle kandidaten behalve op topfavoriet Hans Vanaken. Waarom? De minimum noteringen om te voldoen aan het rondspelen van je bonus dient minstens 1.40 te zijn en voor Hans Vanaken bedraagt dit 1.08. Als je met cash geld wedt op Hans Vanaken, dan is de weddenschap wel geldig natuurlijk. Als je gewend bent om te wedden op Jupiler Pro League dan zijn de drie top kandidaten niet echt een verrassing. Hans Vanaken speelt bij de kampioen van verleden jaar en Club Brugge staat momenteel tweede in de competitie. Onder Philippe Clement is Racing Genk sterk geëindigd verleden seizoen en staan ze op kop in de Belgische competitie.
 

Hans Vanaken: Club Brugge

Bij Unibet krijgt Hans Vanaken een notering van 1.08 en heel veel voetbalkenners duiden hem aan als beste speler van 2018 in de Belgische competitie. Als centrale middenvelder maakte deze speler furore in de Jupiler Pro League en dit een heel seizoen lang. Waar zijn rechtstreekse concurrenten slechts een half jaar de lakens konden uitdelen. We zijn er zeker van Pozuelo, Trossard en Malinovskyi veel punten gaan sprokkelen in de tweede stemronde. Hierbij hebben ze het nadeel dat ze voor dezelfde ploeg spelen en in het seizoen 2017 – 2018 slechts vijfde eindigden met Racing Genk. Toch zetten we ons geld op Pozuelo, want in de Gouden Schoen zitten er vaak verrassingen en deze balvirtuoos bekoort ons. Want met een notering van 1.08 voor Vanaken kan je weinig winst maken.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
West Ham United - Arsenal: € 75 bij Betsson
volgend artikel
Tot € 150 op de Italiaanse Super Cup 2019