14:00 uur

Nieuw: Tot € 500 extra op je eerste storting bij GP + € 5 cadeau!

Bookmaker GoldenPalace biedt nieuwe Nederlandse en Belgische klanten een vernieuwde welkomstbonus van 100% tot maar liefst € 500! Daarnaast kun je ook nog altijd kiezen voor de oorspronkelijke € 40 cashback bonus en wacht er op alle klanten € 5 zonder storting. Wij lichten in dit artikel alle 3 de promoties, met geweldige condities, voor je toe!
 

Hoe pak ik € 500 stortingsbonus?

  • Klik op een van de GoldenPalace bonus buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met Bancontact, Visa, Master, PaySafe met bonus code GP500.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot maar liefst € 500!
  • Zet je bonusbedrag 10x binnen 60 dagen op quoteringen van 1.70 of hoger.

 

GoldenPalace Welkomstbonus
© Golden Palace

 

Alternatief? Kies € 40 cashback bonus!

Bovenstaande GoldenPalace Bonus is zowel qua bonushoogte als bonus voorwaarden van zeer sterk niveau. Toch kan het zijn dat je liever voor een andere bonus kiest. In dat geval kun je gebruik maken van de € 40 cashback bonus. Maak allereerst een eerste storting met de bonus code GPSPORTS. Erna kun je een eerste weddenschap plaatsen op een quotering van 1.70 of hoger. Mocht deze weddenschap vervolgens verloren gaan, dan ontvang je binnen 24 uur je inzet tot € 40 geheel terug! Het terug ontvangen bedrag wordt uitbetaald in bonusgeld. Nadat je dit bedrag 5x inzet op quoteringen van 1.70 of hoger is dit bonusgeld omgezet in echt geld.
 

Krijg € 5 cadeau, ongeacht welke bonus!

Ongeacht voor welke bonus jij kiest bij je eerste storting wacht er eerst nog een Gratis Welkomstbonus van € 5 op jou. Nadat je je via onze website hebt aangemeld bij GoldenPalace kun je een kopie van je ID toesturen naar GoldenPalace. Dit is een standaard proces dat alle bookmakers, veelal bij een uitbetaling, hanteren. Als dank voor je service krijg je van GoldenPalace € 5 bonus cadeau. Door deze bonus 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger is dit bonusgeld omgezet in echt geld. GoldenPalace behoort tot de betere Betting Sites Nederland & Belgie en met de acties is een aanmelding zeker de moeite waard!

Claim de bonus! Meer informatie