weddenbonus nieuws

Pak nu jouw kans om € 5 in te zetten zonder storting!

Of je nu gratis wil wedden op VVV – PSV, FC Groningen – AZ Alkmaar of een ander duel of sportevenement naar keuze maakt niks uit. Bookmaker b-Bets heeft voor jou € 5 klaarstaan zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken! Ook krijg je € 100 extra op je eerste storting waarbij iDeal tot de stortingsopties behoort. Wij leggen jou precies uit hoe jij kunt meespelen en blikken ook vooruit op de duels van PSV en AZ.

Hoe krijg ik € 5 cadeau zonder storting?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets aanmeldbuttons op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis tegoed in wedaccount.
  • Speel hierna binnen 30 dagen voor € 80 aan bets op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Geniet hierna van een maximale netto winst van € 50. Betaal uit of speel erna verder!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Benut ook de 100% tot € 100 stortingsbonus!

Naast bovenstaande Gratis Wedden actie loont het zich ook om over te gaan tot het maken van een storting bij de tot Betting Sites Nederland & Belgie behorende bookmaker b-Bets. Je krijgt namelijk een bonus van 100% tot € 100 direct na het uitvoeren van je storting. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Je kunt telkens kiezen voor weddenschappen met 3 of meer mogelijke uitkomsten. Een 1×2 bet is hiervan een goed voorbeeld. Het maakt overigens niet uit of je voor een Voetbal Bet of Sportweddenschap kiest, alles telt mee bij een van deze Beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen!

Voorbeschouwing VVV PSV en Quoteringen

VVV Venlo mag gerust een van de verassingen van dit seizoen tot nu toe genoemd worden. Met 12 punten uit 7 duels staat de degradatiekandidaat op een uitstekende 7e plek. Het hoefde pas 6 doelpunten te incasseren in deze duels. Het treft in PSV echter de meest scorende ploeg (21 doelpunten) en tegelijkertijd ook de koploper met 18 punten uit 7 duels. Alleen van Heerenveen verloor PSV en dit is alweer ruim een maand geleden. PSV is dan ook favoriet en dit komt tot uiting in de quoteringen. Winst PSV 1.45, gelijkspel 4.00, winst VVV 6.10

Voorbeschouwing AZ Groningen en Quoteringen

Groningen behaalde tot dusverre 8 punten uit 7 duels. Opvallend is dat al deze punten werden behaald in thuisduels. In de Euroborg werd nog niet verloren. AZ deed het beter met 12 punten uit 7 duels waarvan het 6 van de 9 mogelijke punten buitenshuis behaalde. Een duel dat dus lastig te voorspellen is en dit blijkt ook uit de quoteringen. Toch denken de bookmakers dat AZ favoriet is met een odd van 1.98. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.40 en winst Groningen aan 3.05. Interessante quoteringen waarvan jij kunt profiteren met je € 5 gratis inzet of met de stortingsbonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verdien € 50 met je Interwetten Bets én pak € 125 Bonus!
volgend artikel
€ 100 Risicovrij op Feyenoord Ajax bij BetFIRST!