weddenbonus nieuws

Nog geen klant bij GoldenPalace? Pak € 5 gratis en meer!

GoldenPalace verwelkomt Nederlandse en Belgische klanten en doet dit niet zomaar. Het verwelkomt je namelijk met € 5 gratis zonder storting en de keuze tussen een € 500 stortingsbonus of € 40 risicovrije weddenschap! Geweldige acties die wij in dit artikel voor je toelichten. Ook blikken we kort vooruit op de Eredivisie duels tussen AZ – Ajax en Sparta – Feyenoord van zondagmiddag.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stuur een kopie van je ID (standaard proces) en krijg € 5 gratis wedtegoed.
  • Plaats voor in totaal € 25 aan weddenschappen op 1.70(+) quoteringen.
  • Alle winst die je hebt gemaakt wordt omgezet in echt geld en is voor jou!

 

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

 

Kies tussen 2 prachtige welkomstbonussen!

Met bovenstaande Gratis Welkomstbonus kun je wedden zonder te storten maar hier hoef je het niet bij te laten. GoldenPalace geeft je namelijk de keuze uit 2 geweldige welkomstbonussen bij je eerste storting. Gebruik de bonus code GP500 en ontvang 100% tot maar liefst € 500 extra bonus of gebruik de bonus code GPSPORTS en ontvang tot € 40 terug als je je eerste weddenschap verliest. In het geval van de stortingsbonus dien je je bonusgeld 10x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 60 dagen en in het geval van de cashback bonus hoef je het cashback bedrag slechts 5x in te zetten op 1.70(+) odds. Twee mooie acties van een van de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie.
 

Quoteringen AZ – Ajax & Sparta – Feyenoord

Je kunt je bonussen gebruiken voor alle weddenschappen naar keuze maar voor degene die graag wedden op AZ Ajax of Sparta Feyenoord blikken we even kort vooruit. Ajax gaat op bezoek bij AZ en beide ploegen hebben exact dezelfde hoeveelheid aan punten, 35 uit 16 duels. Beide ploegen verkeren ook in behoorlijke vorm. Opvallend is dan ook de hoge odd voor AZ van 3.43. Gelijkspel levert 3.77 op en winst Ajax 1.99. Sparta staat op een nacompetitie plek en heeft de punten broodnodig. Feyenoord speelt wisselvallig maar is uiteraard wel de favoriet in dit duel met een 1.45 odd. Gelijkspel levert een 4.56 odd op en winst Sparta 6.58. Gaat Sparta met de derbyzege aan de haal met een geweldige odd of doet Feyenoord zichzelf een plezier? Wed met bonus en geheel risicovrij en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Risicovrij gokken op City - Spurs of pak € 10 weekend Free Bet!
volgend artikel
KNVB Beker - Wed € 25 zonder risico + pak € 100 bonus!