weddenbonus nieuws

Verzeker jezelf van € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets!

Ben je woonachtig in Nederland of Belgie en nog geen klant bij b-Bets? Dan is nu je kans om exclusief via onze website € 5 gratis te ontvangen zonder storting! Ook wacht er een mooie 100% tot € 100 stortingsbonus op jou. Ideaal om dit weekend goed te beginnen en bijvoorbeeld in te zetten op NAC – Feyenoord of PSV – FC Utrecht. Vind nu uit hoe jij meespeelt en lees een voorbeschouwing op voorgenoemde duels.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur ontvang je € 5 gratis bonusgeld in jou account.
  • Speel voor € 75 op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Aan voorwaarden voldaan? Geniet van een maximum winst van € 50!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Maak een storting en krijg € 100 Gratis!

Bovenstaande € 5 Gratis Inschrijfbonus geeft je de kans om kennis te maken met b-Bets. Als je echter voor de echte mooie winst en bonus wil gaan benut je ook nog de Stortingsbonus van b-Bets. Nadat je € 10(+) stort met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard krijg je direct een bonus van 100% tot een maximum van € 100. Een € 100 storting levert je dus € 200 aan wedtegoed op. Door hierna binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80(+) of hoger zet je je bonusgeld om in echt geld. Alle weddenschappen met 3 of meer uitkomsten tellen mee!

Voorbeschouwingen NAC Feyenoord en PSV Utrecht

Door het behalen van de bekerfinale en het feit dat de opponent AZ is, heeft Feyenoord Europees Voetbal zo goed als zeker in de wacht gesleept. Meer zit er dit jaar ook niet in. Tegenstander NAC heeft alle punten hard nodig om degradatie te voorkomen en is met 5 punten uit 4 duels aan een prima serie bezig. De odd voor winst van NAC van 6.40 heeft naar onze mening dan ook value. Gelijkspel is 4.20 en winst Feyenoord 1.50. PSV overtuigde vorige week uit bij Feyenoord en is thuis aan een ongekend sterke serie bezig. Ook Utrecht doet het uitstekend sinds de winter onder haar nieuwe trainer. Wij denken echter dat PSV opnieuw thuis het hoofd koel houdt en zetten in op de 1.35 odd voor de Eindhovenaren. Gelijkspel is 5.00 en winst Utrecht 9.10. Wat denk jij? Benut je € 5 gratis en zet bijv. in op een combi tussen winst NAC en PSV en win € 43,20!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Win tot 50% extra met winnende combi bets bij BetFIRST!
volgend artikel
Man. City - Chelsea: Nu € 10 Cashback als City niet wint!