weddenbonus nieuws

Pak € 20 gratis met je Nederland – Zweden inzet bij Mr Green!

Dinsdagavond trapt het Nederlands Elftal om 20.45u af voor het laatste groepsduel in de kwalificatieronde voor het WK in Rusland. Het moge bekend zijn, Nederland dient met een verschil van 7 doelpunten te winnen van Zweden om nog kans te maken op plaatsing. Ongeacht of dit wel of niet gebeurt, kun jij jouw avond in ieder geval prettiger te maken door te wedden bij Mr Green. Als nieuwe klant krijg je namelijk € 20 cadeau bij een inzet van € 20.

Hoe krijg ik € 20 cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste bet naar keuze van € 20(+) op een quotering van 2.00 of hoger.
  • Hierna krijg je, ongeacht het resultaat van je bet, 2 x € 10 aan Free Bets gratis.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen d.m.v. enkelvoudige bets op 1.80(+) en win!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Prima bookmaker!

Met bovenstaande Mr Green Bonus garandeer je jezelf van een voordelige start bij Bonus Bookmaker Mr Green. Niet enkel door de goede bonus maar ook door het feit dat Mr Green bij de Beste Bookmakers voor Nederlanders behoort. Zo biedt het een geweldig groot wedden aanbod, een prima app, faire quoteringen en een zeer goede klantenservice. De website navigeert snel en plezierig speelgemak is gegarandeerd. Je kunt de € 20 gratis krijgen door in te zetten op Nederland – Zweden maar ook op een ander duel naar keuze. Voor degene die graag willen wedden op dit duel blikken we vooruit op de quoteringen.

Voorbeschouwing Nederland Zweden

Om de playoffs voor plaatsing voor het WK te bereiken dient Nederland te winnen van Zweden. Het dient niet enkel te winnen maar zelfs met 7 goals verschil. Zweden staat 1 punt achter nummer 1 Frankrijk en zal in eerste instantie zich toeleggen op het beperken van de tegendoelpunten. Een goed resultaat kan echter ook lonen, als Frankrijk namelijk punten laat liggen thuis tegen Wit Rusland kan Zweden nog groepswinnaar worden. Ondanks het slechte vooruitzicht en spel van Nederland is het wel favoriet in dit duel met een quotering van 1.79. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.95 en winst Zweden aan 4.00. Inzetten op 7-0 winst? Dan ontvang je 251x je inzet terug van Mr Green! Meld je nu aan en zet in!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak € 10 Free Bet bij € 20 inzet op Bosnie - Belgie!
volgend artikel
Verdien € 50 met je Interwetten Bets én pak € 125 Bonus!