weddenbonus nieuws

Krijg € 10 Risk Free Bet voor Liverpool Chelsea!

Hét EFL duel van vandaag is het treffen tussen Liverpool en Chelsea om 20.45. Ook BetRedKings is het hier mee eens en geeft Nederlandse en Belgische wedders een € 10 Gratis Live Weddenschap voor dit duel. Hoe jij deze Free Bet kunt krijgen en een voorbeschouwing op Liverpool Chelsea, lees je in dit artikel.

Hoe krijg ik € 10 Free Bet cadeau?

  • Klik op een van de BetRedKings buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Storten kan o.a. met Visa, MasterCard, PaySafe, Skrill.
  • Gebruik bij de storting de bonus code rfb10.
  • Hierna krijg je een gratis weddenschap t.w.v. € 10 cadeau.
  • Benut je Free Bet op een odd naar keuze en alle winst hieruit is volledig voor jou!

 

Wedden BetRedKings
© BetRedKings

 

BetRedKings: betrouwbaar en goede odds

Als nieuwe klanten krijg je dus de BetRedKings bonus  van € 10 Free. Een mooi actie van Bookmaker BetRedKings die tegelijkertijd ook tot de beste Betting Sites Nederland & België behoort. Dit omwille van de vele promoties die ze aanbieden, het grote wedden aanbod en de fantastische odds. Dit is voor veel wedders een reden om lang te spelen.

Voorbeschouwing Liverpool Chelsea

Liverpool staat aan de leiding in de Premier League met het maximum van de punten en wordt kort op de voet gevolgd door Manchester City en Chelsea. Deze laatste speelde drie dagen geleden gelijk op verplaatsing bij West Ham United 0-0. De bookmakers weten dat heel veel ploegen met een B-team op het veld zal komen, omdat de EFL de minst belangrijke competitie of cup. Dit is ook niet anders voor deze beide ploegen. Zowel Liverpool als Chelsea zullen in de Carabao Cup wijzigingen doorvoeren. Verwacht wordt dat Liverpool zal starten met Sturridge en Shaqiri, terwijl Chelsea Morata in het elftal dropt. De odds voor deze <a Sportweddenschappen zijn winst voor Liverpool (1.87), draw (3.80) en winst voor Chelsea (3.80). Wie zal winnen, weten we niet. Maar wat wel zeker is dat er veel gescoord zal worden. Want beide coaches houden van aanvallend en attractief voetbal.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden op Groningen Twente en pak 50% extra
volgend artikel
Zet in op Real Atletico en pak €150 extra