09:00 uur

Claim nu je € 15 Live Free Bet voor Liverpool Chelsea!

Hét Premier League duel van dit weekend is het treffen tussen Liverpool en Chelsea van zaterdagavond 18.30u. Ook BetRedKings is het hier mee eens en geeft Nederlandse en Belgische wedders een € 15 Gratis Live Weddenschap voor dit duel. Hoe jij deze Free Bet kunt krijgen, wat de welkomstbonus is en een voorbeschouwing op Liverpool Chelsea lees je in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 15 Live Free Bet cadeau?

  • Klik op een van de BetRedKings buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 15 saldo. Storten kan o.a. met Visa, Master, PaySafe, Skrill.
  • Plaats een € 15 pre-match weddenschap op het duel van Liverpool – Chelsea.
  • Hierna krijg je een gratis live weddenschap t.w.v. € 15 cadeau voor dit duel.
  • Benut je Free Bet middels een live bet en alle winst hieruit is volledig voor jou!

 

Liverpool Chelsea Gokken
© BetRedKings

 

 

Nieuw bij BetRedKings? Pak eerst € 10 Bonus

Bovenstaande Sportweddenschappen actie levert een € 15 Free Bet op. Als nieuwe klanten kun je echter ook nog een € 10 Free Bet pakken. Simpelweg door bij je storting de bonus code ´rfb10´ in te geven. De Free Bet zet BetRedKings hierna direct voor je klaar. Als je dus € 15 stort krijg je én een € 10 Free Bet en ook nog eens € 15 Free Bet nadat je op Liverpool Chelsea wedt. Een mooi actie van Bookmaker BetRedKings die tegelijkertijd ook tot de beste Betting Sites Nederland & België behoort.
 

Voorbeschouwing Chelsea Liverpool

Liverpool staat met 22 punten uit 12 duels op een 5e plek. Ietwat tegenvallend maar het gat met nummer 2 Manchester United is niet meer dan 4 punten. In thuiswedstrijden wist het dit seizoen reeds 4 overwinningen te boeken en 2 gelijke spelen. Chelsea behaalde 25 punten uit 12 duels waarvan 15 buitenhuis. Ook in de Champions League ging het uit voortvarend deze week met een 0-4 overwinning bij Qarabag. Wat denk jij, het thuisvoordeel gaat werken of de (uit)vorm van Chelsea? De quoteringen zijn in ieder geval interessant. Liverpool 2.01, gelijkspel 3.30 en winst Chelsea 3.15. Zet pre-match in, bekijk het spelbeeld en wed live nogmaals € 15 bij bookmaker BetRedKings!

Claim de bonus! Meer informatie