weddenbonus nieuws

Plaats eerste weddenschap bij LeoVegas en krijg tot € 50 cadeau!

Of je nu inzet op Heerenveen – Ajax, AZ – Feyenoord of een ander duel naar keuze, bij LeoVegas maakt het niet. Bij elke eerste weddenschap ontvang je, ongeacht het resultaat, een Gratis Weddenschap ter waarde van je inzet tot € 50 cadeau! In dit artikel lichten wij deze actie voor je toe en blikken we vooruit op de duels Heerenveen Ajax en AZ Feyenoord.
 

Hoe krijg ik € 50 Free Bet cadeau?

  • Klik op een LeoVegas Bonus button op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijvoorbeeld iDeal, Visa, Mastercard, PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap met een quotering van 1.80 of hoger.
  • Je ontvangt erna, ongeacht het resultaat, Free Bet t.w.v. inzet tot € 50!
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is volledig voor jou!

 

LeoVegas Sport © LeoVegas

 

Voorbeschouwing Heerenveen Ajax & Quoteringen

Heerenveen is het seizoen uitstekend gestart met 14 punten uit 6 duels en een tweede plaats. Met frivool voetbal wist het reeds 12 keer te scoren en verloor het nog geen enkel duel. De stemming is dan ook goed en de verwachtingen zijn hoog. Zo goed als het bij Heerenveen gaat, zo slecht gaat het bij Ajax. Het heeft reeds 8 verliespunten opgelopen en de kritiek op coach Keizer is dan ook groot. Verassend genoeg is Ajax toch de ruime favoriet bij de Eredivisie Wedden Bookmakers met een quotering van 1.68. Gelijkspeel staat genoteerd aan 3.80 en winst Heerenveen aan 4.80.
 

Voorbeschouwing AZ Feyenoord & Quoteringen

AZ verloor weliswaar verassend afgelopen thuisduel met 0-1 van Excelsior maar mag verder tevreden zijn met 12 punten uit 6 duels. Ditzelfde puntenaantal heeft Feyenoord ook behaalt maar de Rotterdammers zullen hier een stuk minder tevreden mee zijn. Naast de Super Cup werden de eerste 4 wedstrijden gewonnen en vervolgens werden 2 competitie- en 2 Champions League wedstrijden verloren. Daarboven op komen ook nog eens de recente blessures van het centrale duo Van der Heijden en Botteghin. Een negatieve serie in Rotterdam die men hoe dan ook graag wil beindigen. Gebeurt dit in Alkmaar? De quotering van Feyenoord is bij de Bookmakers 2.32, gelijkspel 3.50 en winst AZ 2.88. Wat denk jij? Zet in bij LeoVegas en ontvang hoe dan ook een Free Bet t.w.v. je inzet tot € 50 cadeau!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Chelsea - Man. City: Chelsea wint niet? € 25 terug!
volgend artikel
Verzeker je wekelijks van € 20 Risicovrije Weddenschap bij Betsafe!