weddenbonus nieuws

Europa League Play Offs – € 5 gratis inzet + € 100 bonus!

Vanavond worden de tweede duels van de eerste ronde in de Play Offs voor een Europa League ticket afgewerkt. De duels Utrecht – Heerenveen en AZ – Groningen staan op het programma. Bookmaker b-Bets geeft jou nu de kans om € 5 gratis inzet te pakken en aanvullend € 100 stortingsbonus. Wij leggen jou uit hoe jij meespeelt en blikken kort vooruit op de duels.

Meld je aan en krijg € 5 cadeau!

  • Klik exclusief op een van de b-Bets buttons op onze website en schrijf je in.
  • Binnen 24 uur ontvang je € 5 gratis wedtegoed in je account zonder storting.
  • Je dient hierna voor € 80 in te zetten op odds van 1.80(+) binnen 30 dagen.
  • Kies telkens voor selecties met 3 of meer uitkomsten. Max. net. winst is € 50.

5 euro gratis b-bets © b-Bets

Pak ook € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Wedden actie is een leuke manier om b-Bets te leren kennen. Mocht je tevreden zijn met het aanbod van deze bookmaker en de website kun je overgaan tot het maken van een storting. Bij je eerste storting ontvang je een 100% bonus tot maximaal € 100. Nadat je 8x je stortings- en bonusbedrag hebt ingezet op quoteringen van 1.80 of hoger (selectie met minimaal 3 uitkomsten) binnen 30 dagen is je bonus vrijgespeeld. Je kunt er bij b-Bets voor kiezen om te storten met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Aan geen van deze Bookmaker Betaalopties zijn extra kosten verbonden.

Resultaten heenduels Play Offs

Je kunt je € 5 gratis inzetten op elk duel naar wens. Voor degene die graag spelen op Utrecht – Heerenveen of AZ – Groningen blikken we kort vooruit op de heenduels. Utrecht wist met 1-3 te winnen in Heerenveen en staat daarmee met 1,5 been in de finale ronde. AZ deed het nog een stapje beter door met 1-4 te winnen in Groningen. Plaatsing lijkt dan ook een formaliteit. De vraag blijft wel hoe de duels zelf zullen aflopen. Winnen Utrecht en AZ opnieuw of nemen ze genoegen met een gelijkspel of kleine nederlaag? Zet in bij b-Bets en win met jouw voorspelling!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed doordeweeks bij Kroon en krijg € 10 cadeau in het weekend!
volgend artikel
Beslissing CL plaatsen Premier League - Winstverdrievoudiging!