weddenbonus nieuws

Grand Prix Monaco – Voorbeschouwing & Winstverdrievoudiging!

Zondag om 14.00u wordt de Grand Prix van Monaco in de Formule 1 afgewerkt. Van oudsher belooft dit een zeer aantrekkelijke race te worden waarbij de verschillen minim zijn. De kans voor Verstappen om zich te revancheren van 2 eerdere mindere edities en andere rijders om de aansluiting met Vettel en Hamilton te behouden. Voor jou als wedders is dit eveneens een interessant evenement met mooie quoteringen. Nieuwe klanten bij 888Sport profiteren zelfs van een winstverdrievoudiging op hun eerste weddenschap. Lees nu meer.
 

Hoe benut ik de winstverdrievoudiging bij 888Sport?

  • Meld je allereerst aan bij 888Sport door op een van de buttons op onze site te klikken.
  • Storting hierna € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Wed € 10 op een bet naar wens. Bij een winnende bet wordt je winst verdrievoudigd.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + de 2x extra winst in de vorm van Free Bets.
  • Zet deze Free Bets binnen 7 dagen in en alle winst is zonder voorwaarden voor jou!

 

888Sport bonus © 888Sport

 

888Sport – Top Bookmaker voor Nederlanders!

Bovenstaande 888Sport Bonus is de perfecte binnenkomer bij deze bookmaker. Er is echter reden genoeg om hierna ook langer te blijven wedden bij 888Sport. Zo biedt 888Sport een gigantisch groot wed aanbod met vele sporten, entertainment en politieke weddenschappen. Per evenement kun je vaak op honderden verschillende selecties inzetten, zowel pre-match als live. De website werkt vliegensvlug en ook kun je Mobiel Wedden via de 888Sport App. De betaalopties zijn enorm en ditzelfde geldt voor de uitbetaalopties. Ten slotte is ook de klantenservice van goed niveau en zijn de quoteringen bovengemiddeld hoog. Genoeg reden om je nu aan te melden en te wedden bij 888Sport!
 

Voorbeschouwing Grand Prix Monaco

Het stratencircuit van Monaco staat al decennialang op het programma van de Formule 1 kalender en dat is niet zonder reden. Door de smalle straten, korte rondes en moeilijke inhaalmogelijkheden hebben degene met een goede kwalificatie grote kans op een goede eindrangschikking. Kleine teams kunnen zo het podium halen en ook de Red Bull´s strijden ditmaal mee voor de eindzege. Als we de quoteringen van 888Sport bekijken zien we dat Verstappen een aantrekkelijke odd van 13.00 voor de eindzege heeft. Ricciardo, die afgelopen jaar 2e werd en kans om meer had, heeft zelfs een odd van 15.00. Deze odds zijn van voor de kwalificatie. Als je van een gokje houdt raden we je aan om ditmaal in te zetten op een van de outsiders. Dit, zeker met de winstverdrievouding voor nieuwe klanten, kan voor gigantische winst zorgen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Promotie / Degradatie Play Offs Preview & € 5 Gratis Inzet!
volgend artikel
Bwin Tennis Challenge - Prijzenpot van € 500.000 voor Belgen!