weddenbonus nieuws

Feyenoord FC Twente – € 25 risicovrij wedden + € 100 bonus!

Feyenoord trapt de competitie af met een thuisduel tegen FC Twente en hoopt het seizoen goed te beginnen. Ook jij kan nu het wedseizoen goed beginnen door als Nederlander te profiteren van een € 25 risicovrije mobiele weddenschap bij Interwetten. Daarnaast wacht er ook nog een zeer flexibele stortingsbonus van 100% tot € 100 op jou. Beide acties bespreken wij voor jou en aanvullend blikken we ook vooruit op het duel van zondagmiddag 14.30u middels een Feyenoord FC Twente voorbeschouwing.
 

Maak een storting en krijg 100% bonus cadeau!

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Direct na je storting staat er een 100% bonus tot maximaal € 100 voor je klaar.
  • Nadat je je stortingsbedrag 1x inzet op 1.70(+) odd is 20% bonus vrijgespeeld.
  • Kortom, 5x inzetten van storting binnen 14 dagen volstaat voor geheel vrijspelen!

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Profiteer van eerste € 25 risicovrije weddenschap!

Nadat je door je storting profiteer van bovenstaande bonus van Interwetten wacht er nog een mooie promotie op jou. De eerste weddenschap die je namelijk via mobiel of tablet plaatst met een inzet van € 10 – € 25 is geheel risicovrij. Bij verlies hoef je enkel win@interwetten.com te mailen en je ontvang je inzet tot € 25 terug zonder enige verdere voorwaarden! Een geweldige actie voor je Voetbal Bet of Sportweddenschap bij een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders!
 

Voorbeschouwing Feyenoord FC Twente

Feyenoord gaat een druk seizoen tegemoet nadat het zich als kampioen wist te verzekeren van een plaatsing voor de Champions League. Desalniettemin is de hoop op een kampioenschap weer groot in Rotterdam en met prima vervangers voor de vertrokken Elia, Kongolo en Karsdorp is hier alle reden toe. Met het winnen van de Johan Cruijff Schaal werd in ieder geval een goede start gemaakt. Het enige minpuntje is momenteel dat Vermeer geblesseerd raakte en Jones twijfelachtig is. Twente zag haar topspelers vertrekken en de nieuw gehaalde krachten konden nog weinig indruk maken getuige een zeer matige voorbereiding. De quoteringen liegen er niet om, Feyenoord is met 1.25 ten opzichte van 10.00 van Twente de grote favoriet. Een gelijkspel staat aan 5.50 genoteerd. Wie denk jij dat wint? Zet risicovrij in bij Interwetten en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Heracles Ajax - € 5 gratis + 100% tot € 100 extra!
volgend artikel
Pak t/m dinsdag 40% tot € 400 extra op je storting bij Circus!