09:00 uur

Weekend Special: € 5 Gratis inzetten op Feyenoord-PSV bij Guts!

Door een exclusieve samenwerking met Bookmaker Guts maken wij het voor jou mogelijk om € 5 gratis zonder storting in te zetten op de kraker tussen Feyenoord en PSV van zondagmiddag 14.30u. Wij leggen jou exact uit hoe jij kunt meespelen en wat jij bij Bookmaker Guts kunt verwachten. Ook staat er een Feyenoord PSV Voorbeschouwing klaar!
 

Hoe krijg ik € 5 gratis zonder storting bij Guts?

  • Klik op onderstaande afbeelding en meld je gratis aan bij Guts.
  • Je ontvangt direct een € 5 Gratis Weddenschap in je account.
  • Zet je € 5 in op FR-PSV of andere wedstrijd en odd naar keuze.
  • Bij een gewonnen bet ontvang je de winst minus de € 5 inzet.
  • Je kunt je winst uitbetalen nadat je € 35 aan bets hebt gespeeld.
  • Enkel bets op 1×2 markt met 1.80(+) quoteringen zijn toegestaan.

 

Gokken op Feyenoord PSV
© Guts

 

Benut aanvullend de € 100 Guts Stortingsbonus!

De € 5 Gratis Bonus Zonder Storting is een goede manier om kennis te maken met Bookmaker Guts. Na je kennismaking loont het zich om langer bij deze bookmaker te blijven spelen, er wacht namelijk een 100% stortingsbonus op jou als je de bonus code NL100 gebruikt bij je storting. De Guts Bonus voor nieuwe klanten geeft je tot € 100 extra op je eerste storting. Hierna heb je 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten. Weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger tellen reeds mee! Als we welkomstbonussen vergelijken is dit een zeer flexibele rondspeel quotering. Benieuwd naar andere welkomstbonussen? Bekijk dan zeker ons Bookmaker Bonus Overzicht met alle actuele welkomstbonussen voor Nederlanders en Belgen.
 

Voorbeschouwing Feyenoord PSV

Voor iedereen die geïnteresseerd is om de € 5 gratis of stortingsbonus te benutten voor het duel tussen Feyenoord en PSV blikken we kort vooruit. Voor het eerst sinds lang is het Feyenoord dat hoger gerangschikt staat dan PSV in dit treffen en Feyenoord is ook direct de favoriet. De Rotterdammers wisten al hun wedstrijden na de winterstop te winnen terwijl PSV voetballend tot dusverre weinig weet te imponeren. Om kans te blijven houden op de titel dienen de Eindhovenaren absoluut te winnen. Gaat deze wedstrijd de ommekeer worden voor PSV of is het Feyenoord dat een volgende stap naar de titel zet? Winst voor Feyenoord levert je in ieder geval een quotering van 2.40, gelijkspel staat genoteerd tegen een 3.35 odd en winst PSV aan 2.90. Interessante quoteringen waar jij nu gratis op kunt inzetten!

Claim de bonus! Meer informatie