weddenbonus nieuws

Benut nu € 5 cadeau en € 500 op je storting bij GoldenPalace!

Een bookmaker waar nog niet alle Nederlandse en Belgische wedders mee bekend zijn, maar wel een uitstekend (bonus) aanbod heeft is GoldenPalace. Je kan nu kennis maken met deze bookmaker door middel van € 5 gratis zonder storting en een stortingsbonus van maar liefst € 500! Wij lichten deze acties voor je toe en blikken ook vooruit op het duel Barcelona Sevilla van zaterdagavond.

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze website en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID (standaard proces) en ontvang € 5 gratis bonus.
  • Zet hierna voor € 25 in op wedstrijden met quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Geniet van je winst, betaal uit en/of profiteer ook van € 500 stortingsbonus!

 

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

 

Stortingsbonus van maar liefst € 500!

De GoldenPalace 5 euro gratis actie is een geweldige manier om kennis te maken met GoldenPalace. Je zult al snel ondervinden waarom GoldenPalace tot de beste Betting Sites Nederland en België behoort. Het heeft onder andere een enorm groot wedden aanbod en biedt tal van promoties. Overgaan tot een storting loont eveneens enorm. Door te storten met Golden Palace Bonus Code GP500 ontvang je een bonus van 100% tot maar liefst € 500. Wat deze bonus nog meer speciaal maakt is dat je enkel je bonusbedrag 10x hoeft in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 60 dagen om je bonus vrij te spelen! Storten kan onder andere met Bancontact, Visa, Mastercard, PaySafeCard en HiPay.

Barcelona Sevilla Voorbeschouwing

Een optie om je eerste weddenschap op te plaatsen is het duel tussen Barcelona en Sevilla van zaterdagavond om 20.45u. Met 9 overwinningen en 1 gelijkspel uit 10 duels kent Barca een gigantisch goede competitiestart. In het Champions League duel uit bij Olympiakos liep het door een 0-0 gelijkspel enige averij maar 3 eerdere overwinningen compenseerde dit ruim. Sevilla behaalde tot dusverre 19 punten uit 10 duels en staat enigszins teleurstellend 5e. Uit verloor het 3 van haar 5 duels. In de Champions League won het met 2-1 van Spartak Moskou maar een gelijkspel had ook zomaar gekund. Barcelona is dan ook zeer zeker de favoriet zaterdag en dit blijkt ook uit de quoteringen. Barca krijgt een odd van 1.19, gelijkspel staat genoteerd aan 7.58 en winst Sevilla aan 12.41. Wij gaan voor winst Barca. Waar ga jij voor? Zet in bij GoldenPalace en benut je bonussen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Krijg € 40 cadeau na € 10 weddenschap bij BetVictor!
volgend artikel
Schotland Nederland Gokken - € 5 cadeau en € 100 extra!