weddenbonus nieuws

Pak 5.00 Odd bij 1 doelpunt in EL of € 260 Bonus Pakket!

We zijn inmiddels aanbeland bij de achtste finales in de Europa League en er zitten nog verschillende interessante namen bij de laatste 16 ploegen. Dit resulteert in interessante wedstrijden waaronder Chelsea – Dynamo Kiev en Eintracht Frankfurt – Inter Milaan. Bookmaker Circus geeft Belgen de gelegenheid om in te zetten dat minimaal 1x gescoord wordt in een van deze duels tegen een odd van 5.00! Als alternatief en ook voor Nederlanders, wacht er een mooi welkomstbonus pakket van € 260. Beide promoties en een voorbeschouwing vind je in dit artikel.
 

Hoe wed ik op > 1 doelpunt @ 5.00?

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons en schrijf je vervolgens in.
  • Selecteer bij je inschrijven dat je de Super Odds promo wil benutten.
  • Ga naar Super Odds en speel € 10 op >1 goal in 1 van beide duels @ 5.00!
  • Je inzet van € 10 en winst van € 40 wordt erna uitbetaald in echt geld!
  • Deze actie is enkel voor Belgen. Kies als Nederlander voor het alernatief.

 

Betting Frankfurt Inter
Β© Circus

 

Benut welkomstbonus pakket van € 260!

Bovenstaande Bookmaker Bonus is enkel voor Belgen. Nederlanders, en Belgen die liever een andere aanbieding hebben, komen niks te kort. Als alternatief profiteer je namelijk van de reguliere Circus Bonus voor nieuwe klanten. Als je een storting maakt, verdubbelt Circus dit bedrag tot € 250 en zet dit klaar in de vorm van Free Bets. Elke keer als je vervolgens een weddenschap plaatst op een 1.50(+), ontvang je een Free Bet t.w.v. je inzet. Stel je stort € 50, dan staan er € 50 aan Free Bets klaar. Als je nu een bet van € 20 op een 1.50(+) odd plaatst, krijg je € 20 aan Free Bets. Speel je erna een bet van € 30 op een 1.50(+) dan krijg je de overige € 30 aan Free Bets. Je hebt ongelimiteerd de tijd om je Free Bets te claimen. Na ontvangst van een Free Bet heb je 7 dagen de tijd om deze in te zetten op quoteringen naar keuze en alle winst is voor jou! Circus behoort tot de Beste Bookmakers en heeft zoals je ziet een mooie bonus. Een leuke extra is dat je ook nog € 5 cadeau krijgt zonder storting en € 5 bij het ingeven van je gsm nummer!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Kan Man. U stunten in Parijs? Interessante Odds bij BetFIRST!
volgend artikel
Inzetten op winst Man. U bij Arsenal met 30.00 Quotering!