15:39 uur

Bayern Munchen – Real Madrid Gokken – € 20 Gratis bij Mr Green!

Nog geen klant bij Mr Green? Dan is het nu hét moment om je aan te melden! Op alle nieuwe klanten wacht namelijk 2 x € 10 aan Free Bets na je eerste € 20 weddenschap. Wel al klant? Ook dan loont wedden bij Mr Green door een interessante promotie voor nieuwe klanten waarmee je dagelijks een € 10 Free Bet pakt. Wij blikken voor jou vooruit op deze promoties en tevens ook op het duel tussen Bayern München en Real Madrid.
 

Hoe krijg ik 2 x € 10 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik allereerst op een van de Mr Green buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20 of meer bijv. iDeal, Skrill, Neteller, Visa, Master, PaySafeCard.
  • Wed nu € 20 op een enkelvoudige of combi bet met quotering naar keuze.
  • Je krijgt erna, ongeacht het resultaat, direct 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut de Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odds.
  • Alle winst die je maakt uit je Free Bets is zonder voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 

Pak aanvullend wekelijks € 10 Gratis Weddenschap!

Met bovenstaande Mr. Green Bonus kunnen nieuwe klanten een vliegende start maken. Bestaande klanten zijn bij Mr Green echter ook aan het juiste adres om te blijven wedden. Dit niet enkel door de plezierige website, app en het grote wedden aanbod maar ook door de aantrekkelijke Mr. Green Wekelijkse Free Bet. Speel tussen maandag 00:01u tot zondag 23.59u voor minstens € 100 op quoteringen naar wens en je ontvangt vervolgens op maandag een € 10 Gratis Weddenschap. Deze actie geldt elke week! Mr Green behoort tot de top van de Voetbal Bet websites en een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard.
 

Voorbeschouwing Bayern München – Real Madrid

De topwedstrijd van woensdagavond is Bayern tegen Real. Drie jaar geleden wist Real nog te verassen door Bayern uit te schakelen met een 1-0 thuiswinst en 0-4 uitwinst. Bayern is dus uit op revanche en stapt vol vertrouwen de aftrap tegemoet. In Duitsland lijkt het weer probleemloos kampioen te worden, het versloeg Dortmund dit weekend nog met 4-1 en had in de vorige ronde geen probleem met Arsenal. Madrid kent echter ook zeker geen slecht seizoen, het staat in Spanje aan kop en heeft verder uiteraard veel vertrouwen doordat het in de laatste 3 jaar 2 keer de Champions League won. Het zal moeten aantreden zonder Pepe en Varane. Bayern mist enkel Hummels. De odds zijn 1.71 voor winst Bayern, 4.20 voor gelijkspel en maar liefst 4.70 voor Real Madrid. De bookmakers dichten Bayern dus de beste papieren toe, wat denk jij? Zet in bij Mr Green en win!

Claim de bonus! Meer informatie