weddenbonus nieuws

Bayern Munchen – Real Madrid Gokken – € 50 Gratis bij Mr Green!

Nog geen klant bij Mr Green? Dan is het nu hét moment om je aan te melden! Op alle nieuwe klanten wacht namelijk 2 x € 25 aan Free Bets na je eerste € 20 weddenschap. Wel al klant? Ook dan loont wedden bij Mr Green door een interessante promotie voor nieuwe klanten waarmee je dagelijks een € 10 Free Bet pakt. Wij blikken voor jou vooruit op deze promoties en tevens ook op het duel tussen Bayern München en Real Madrid.

Hoe krijg ik 2 x € 25 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik allereerst op een van de Mr Green buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20 of meer bijv. iDeal, Skrill, Neteller, Visa, Master, PaySafeCard.
  • Wed nu € 20 op een enkelvoudige of combi bet op een 1.80(+) quotering.
  • Je krijgt erna, ongeacht het resultaat, direct 2 x € 25 aan Free Bets cadeau.
  • Benut de Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odds.
  • Alle winst die je maakt uit je Free Bets is zonder voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Pak aanvullend wekelijks € 10 Gratis Weddenschap!

Met bovenstaande Mr. Green Bonus kunnen nieuwe klanten een vliegende start maken. Bestaande klanten zijn bij Mr Green echter ook aan het juiste adres om te blijven wedden. Dit niet enkel door de plezierige website, app en het grote wedden aanbod maar ook door de aantrekkelijke Mr. Green Wekelijkse Free Bet. Speel tussen maandag 00:01u tot zondag 23.59u voor minstens € 100 op quoteringen naar wens en je ontvangt vervolgens op maandag een € 10 Gratis Weddenschap. Deze actie geldt elke week! Mr Green behoort tot de top van de Voetbal Bet websites en een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard.

Voorbeschouwing Bayern München – Real Madrid

In dit eerste halve finale duel neemt Bayern het thuis op tegen Real Madrid. Bayern is reeds zeker van de titel in Duitsland en heeft al haar pijlen op de Champions League gericht. In de vorige ronde schakelde het Sevilla uit en nu wacht de volgende Spaanse horde. De Madrilenen kunnen zich ook volledig op de Champions League richten nadat al vroeg duidelijk werd dat Barcelona met de titel aan de haal gaat. In de vorige ronde werd een 0-3 uitoverwinning bij Juventus ternauwernood vastgehouden. De vraag is wie vanavond gaat uitblinken. Bayern München moet het stellen zonder Neuer, Vidal en Coman maar is wel de favoriet in eigen huis met een 2.50 odd. Gelijkspel is 3.75 en winst Real 3.50. Waar ga jij op inzetten? Speel met € 20 en ontvang hoe dan ook € 50 cadeau van Mr Green!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Bekerfinale en krijg € 130 extra!
volgend artikel
Krijg € 15 inzet terug bij verloren Arsenal - Atletico Weddenschap!