weddenbonus nieuws

Gokken op Bayern PSG – € 5 Free Bet voor elke goal van jouw team!

Dinsdagavond beslissen Bayern München en Paris Saint Germain wie groepswinnaar wordt in groep B en jij kunt dit duel nu extra spanning geven. Nederlanders en Belgen krijgen namelijk na het wedden op Bayern of PSG € 5 cadeau bij elk doelpunt van hun gekozen team. Als nieuwe klant kun je ook nog eens een eerste risicovrije weddenschap van € 100 spelen. Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij elk doelpunt?

  • Log in, ga naar de promotie pagina, CL Free Bet, en klik op de ´deelnemen´ knop.
  • Plaats € 15(+) pre-match weddenschap op winst Bayern @ 2.45 of PSG @ 2.75.
  • Wint jouw team? Voor elk gescoord doelpunt ontvang je dan een € 5 Free Bet.
  • Je kunt maximaal 6 Free Bets winnen. Kortom € 30 bij 6 gemaakte doelpunten.
  • Benut je Free Bets op odds van 1.50 of hoger en alle winst is geheel voor jou!

 

Bayern PSG Gokken
© BetFIRST

 

 

Nieuw? Wed eerst € 100 risicovrij!

Bovenstaande Champions League Wedden actie is voor alle klanten van BetFIRST Nederland die met echt geld inzetten. Als nieuwe klant kan je echter eerst nog van een bonus genieten. Je kunt namelijk een eerste weddenschap plaatsen op een duel en odd naar keuze en als je deze verliest, ontvang je je inzet tot maar liefst € 100 terug! Dit door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be met in de titel ´Lucky Weddenschap´. Het terug ontvangen bedrag hoef je erna slechts 1 maal in te zetten op een odd van 1.20 of hoger binnen 30 dagen. Een geweldige actie! BetFIRST behoort tot de Beste Bookmakers Nederland en België en een aanmelding kunnen we ook zeker aanraden. Storten kan nu o.a. met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of een PaySafeCard.
 

Voorbeschouwing Bayern – PSG

Bayern behaalde 12 punten uit haar eerste 5 groepsduels en PSG behaalde er 15. Dit betekent dat beide ploegen reeds geplaatst zijn voor de volgende ronde en enkel nog om de groepswinnaar gespeeld wordt. Door een eerdere onderlinge 3-0 in Parijs voor PSG en een veel beter doelsaldo voor de Fransen dient Bayern met 4 doelpunten verschil te winnen om nog groepswinnaar te worden. Dit lijkt ons nagenoeg onmogelijk maar een overwinning voor Bayern is zeker een optie. In de Champions League zijn ze thuis van oudsher sterk en PSG verloor afgelopen weekend nog van Strasbourg. Wat denk jij dat het wordt? Zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Arsenal - Man U. - Beide teams scoren niet? € 25 Terug!
volgend artikel
Gokken op Feyenoord Napoli en pak nu € 100 bij 1xBet!