weddenbonus nieuws

Anderlecht Celtic – Winst Anderlecht @ 5.00 voor Belgen!

Anderlecht speelt woensdagavond om 20.45u haar tweede Champions League duel thuis tegen Celtic. Bwin.be biedt speciaal hiervoor nieuwe Belgische klanten de mogelijkheid om in te zetten op winst van Anderlecht tegen een odd van 5.00 in plaats van 2.10! Deze actie, het aanbod van Bwin en een voorbeschouwing Anderlecht Celtic vind je terug in dit artikel.
 

Hoe wed ik op winst Anderlecht @ 5.00?

  • Klik exclusief op de onderstaande aanmeld afbeelding van Bwin.
  • Stort € 10(+) met Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal of Kalixa.
  • Zet € 10 pre-match enkelvoudig in op winst van Anderlecht @ 2.10.
  • Wint Anderlecht? Ontvang € 21 in cash en € 29 i.d.v.v. Free Bets.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is volledig voor jou!

 

Anderlecht Celtic Quoteringen © Bwin

 

Liever andere bonus? € 120 wacht op jou!

Het kan natuurlijk zijn dat je een stortingsbonus prefereert boven bovenstaande Champions League Wedden Bonus. In dat geval kunnen we je de Bwin Bonus voor nieuwe klanten aanraden. Door op de ´claim de bonus´ banner onderaan dit artikel te klikken en je aan te melden, ontvang je een 100% bonus op je eerste storting. Storten en de bonus verkrijgen gaat ook bij deze promotie via Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal of Kalixa. Na ontvangst van de 100% bonus tot een maximum van € 120 hoef je enkel je bonusbedrag 3x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 30 dagen. Net als bovenstaande promotie, uitermate aantrekkelijk! Bwin behoort verder door haar grote wedden aanbod, prima quoteringen en goede randvoorwaarden tot de betere Betting Sites voor Belgische wedders.
 

Voorbeschouwing Anderlecht Celtic

Na een zeer zwakke seizoenstart lijkt Anderlecht, dat nog altijd zonder nieuwe hoofdcoach zit, met 7 punten uit 3 duels de weg weer omhoog gevonden te hebben in de nationale competitie. Op Europees gebied wordt het moeilijker om de weg omhoog te vinden. Het bevindt zich namelijk in een ijzersterke groep met Bayern München, Paris Saint Germain en Celtic. Na een nederlaag bij Bayern is een goed resultaat belangrijk tegen Celtic. De Schotten kennen een prima seizoenstart met 19 punten uit 7 duels maar moest in de Champions League ook haar meerdere erkennen in haar opponent. Paris Saint Germain was met 0-5 de baas in Glasgow. Ook staat de Schotse competitie minder zwaar aangeschreven dan de Belgische competitie en ontbreken echte topnamen in de Celtic selectie. Anderlecht is, mede door het thuisvoordeel, favoriet in dit duel bij de bookmakers. Winst levert je een 2.10 odd op (met de Bwin Promotie 5.00), gelijkspel staat genoteerd aan 3.40 en winst van Celtic aan 3.60. Wat denk jij? Zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Feyenoord NAC Gokken - € 20 cadeau bij een inzet van € 20!
volgend artikel
Gokken op Chelsea - Man. City: Chelsea wint niet? € 25 terug!