weddenbonus nieuws

Golovkin – Alvarez Gokken – € 40 cadeau bij € 10 inzet!

Zaterdagnacht nemen de 2 middelgewicht topboksers Genady ´GGG´ Golovkin en Saul ´Canelo´ Alvarez het tegen elkaar op in een onderling duel. Dit duel is de perfecte gelegenheid om je aan te melden bij NetBet. Je krijgt namelijk bij een eerste inzet van € 10 direct € 40 aan Free Bets cadeau, ongeacht het resultaat! Deze actie en bookmaker NetBet bespreken we in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 40 cadeau bij € 10 inzet?

  • Klik op een van de NetBet buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Vul bij je aanmelding de Promotie Code ´GET40´in in het promotieveld.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafe.
  • Wed € 10(+) pre-match op winst van Golovkin @ 1.57 of Alvarez @ 2.25.
  • Binnen 48 uur ontvang je, ongeacht het resultaat, € 40 aan Free Bets cadeau!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op voetbal weddenschap met 1.50(+) odd.

 

Alvarez Golovkin Bookmakers © NetBet

 

Liever een stortingsbonus? 50% tot € 200 wacht op jou!

Het kan zijn dat je een stortingsbonus prefereert boven een Gratis Welkomstbonus. In dat geval kun je via onze website profiteren van een exclusieve welkomstbonus van 50% tot € 200. Dit door bij je registratie in het aanmeldformulier de NetBet Bonus Code NL200 in te geven. Als je hierna 1x je stortingsbedrag rondspeelt, ontvang je de 50% bonus. Erna heb je 60 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op odds van 1.60 of hoger. NetBet behoort tot de betere Betting Sites Nederland. Zo biedt het ruim 30 verschillende sporten waar jij op kunt wedden met vaak meer dan 100 selecties per wedstrijd. Daarnaast zijn de quoteringen fair en heeft het regelmatig promoties. Met een live chat, telefonische bereikbaarheid en e-mailservice is ook de support van uitstekend niveau. NetBet heeft alle facetten die een bookmaker tot een goede bookmaker maken ruim in orde. Een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard. Kies voor de GET40 of NL200, stort, zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak elke vrijdag 100% tot € 100 extra op je storting bij 1xBet!
volgend artikel
Profiteer dagelijks van verhoogde odds bij SuperLenny!