weddenbonus nieuws

Een Benelux topmatch met AZ tegen Antwerp in de Europa League

Donderdag kunnen Belgische en Nederlandse fans een geweldige match beschouwen met AZ – Antwerp. Zoals elke knal partij zijn de bookmakers zeker van de pas met fantastische promoties, en naast de voorbeschouwing van de wedstrijd gaan wij daar even dieper op in. Wie denk jij dat de eerste match in AZ wint, de Belgische stamnummer 1 of AZ Alkmaar? We kiezen een promo of bookmaker uit voor Nederlanders zowel als Belgen en lichten voor beide een aanbod toe.

 

Voorbeschouwing AZ – Antwerp wedden met odds

Met een 9 op 12 is Antwerp sterk begonnen aan de Jupiler Pro League, enkel Charleroi wist het de Antwerpenaren moeilijk te maken met een 2-1 verlies. De Europese resultaten spreken voor zich, Viktoria Plzen moest het onderspit delven en is zeker en vast geen lammetje als tegenstander. Met Mbokani heeft Antwerp dan ook weer een geweldige topspits, die al jaren bekend staat als een topscorer in de Belgische competitie. Met ex-club als Anderlecht en Standard is deze zeker een bekende bij zowel de bookmakers Nederland als Belgie. Dieumerci is al jarenlang een beetje een problemenkindje, en allicht ging daarom de transfer naar Anderlecht niet door. Manager Vincent Kompany is nu eenmaal een absolute baas die zulke mentaliteit niet tolereert.

 

AZ doet het trouwens ook prima. Met een 7 op 9 heeft het enkel 1 kleine steek laten vallen tegen Groningen vorig weekend. In de Europa League kwalificatie was Marioepol wel een makkie voor de Nederlanders. Eerst 0-0 op verplaatsing en dan 4-0 netjes belachelijk gemaakt thuis. Zoals de meeste Nederlandse clubs heeft AZ veel spelers die in eigen huis opgeleid werden. De jeugdproducten Boadu en Stengs moeten voor de aanval zorgen tegen Antwerp. Met een fantastische aanval van beide ploegen hopen we dus op een waar doelpuntenfestijn. Hieronder kijken we meteen naar de gokken odds AZ – Antwerp. Wat denken de bookies over deze partij? Kijk meteen!

 

Wedden op AZ - Antwerp odds
© Unibet

 

Wie plaatst zich voor de volgende ronde Europa League?

Zoals je kan zien heeft AZ volgens de betting sites een klein voordeel om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Met rond de 1.60 voor AZ tegen 2.3 is er toch al een redelijk verschil in kansen. Toch is het best om de Antwerpse club niet te onderschatten, want deze waren ook de underdog tegen Plzen. Heel leuk om te weten trouwens, is dat beide ploegen geen echte thuismatch spelen. “Den Bosuil” zoals ze het noemen in Antwerpen voldoet niet aan de eisen van de UEFA, er wordt dus uigewijkt naar het Koning Boudewijn Stadion in Brussel. In AZ is het net iets rampzaliger. Een deel van het dak van het stadion stortte vorige week, zonder slachtoffers gelukkig, waardoor er nu in Twente gespeeld wordt. Het duurde even tot er een oplossing werd gevonden, maar FC Twente heeft gratis zijn stadion beschikbaar gesteld als mooie geste. Solidariteit in het voetbal, leuk toch!

 

Gokken op AZ – Antwerp odds met winstverdubbeling eerste bet

Alle Belgische klanten kunnen via Unibet bij hun eerste weddenschap tot €50 een dubbele winst pakken. Je kan je dan gewoon eenvoudig registreren via onze knop onderaan de pagina en een storting plaatsen via heel wat opties. Let wel op dat kredietkaarten op de Belgische markt momenteel niet meer gebruikt kunnen worden, dus je zal Bancontact, overschrijving of andere opties moeten benuttigen. Unibet is al jaren lang een heel sterke brand naam, die naast geweldige quoteringen en promoties ook een heel riant wed aanbod heeft. Probeer dus vandaag nog Unibet als Belgische klant via onderstaande link. Omdat er geen Unibet Bonus Code Nederland meer is, lichten we een Nederlandse bookmaker toe hieronder ook als je even doorleest.

 

Unibet Welkomstbonus sport verdubbeling eerst weddenschap
© Unibet

 

AZ – Antwerp wedden met € 100 bonus

Voor Nederlanders kiezen we Bonkersbet uit. Bij deze relatief onbekende bookmaker kan je bij je eerste storting ineens gaan online gokken iDEAL. Op deze eerste storting krijg je dan de optie om een € 100 bonus te benutten. Deze bonus moet je dan 5 keer met storting rondspelen op odds van 2.0 binnen 30 dagen na ontvangst. Voor ons is dit alleszins best haalbaar, maar moest je toevallig liever nog een andere bonus kiezen dan kan je dit doen via ons overzicht stortingsbonus. Op deze pagina vind je meteen alle Nederlandse bonussen op de markt die beschikbaar zijn. Keuze zat dus voor je wedden op AZ – Antwerp genot. Kies een bonus en zet je in je zetel voor de TV op donderdagavond! De perfect manier om je donderdagavond te besteden.

 

Weet je wie deze partij gaat winnen? Ga via onze link rechtstreeks naar Bonkersbet en begin je wedden avontuur. Waar wacht je op? De aanmeldingsprocedure is enkel een formaliteit en kost je maar een paar minuten tijd. Mis de match niet donderdag in het stadion van Twente om 20u30. Wacht niet meer, en meld je aan bij Bonkersbet!

Over de auteur

vorig artikel
Inzetten op Feyenoord - Hapoel Beer Sheva in laatste voorronde Europa League
volgend artikel
Ajax heeft wat recht te zetten, Wedden op Ajax-Apoel Play-off CL