Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Wie gaat er door naar de finale van de KNVB Beker: Go Ahead Eagles of PSV?

Vanavond wordt de eerste halve finale van de KNVB Beker gespeeld en wordt er bepaald of Go Ahead Eagles of PSV naar de finale gaat. Hier lees je de voorbeschouwing en vind je de beste odds. 

Go Ahead Eagles ontvangt PSV met vertrouwen

Na afgelopen zondag heeft Go Ahead Eagles een stuk meer vertrouwen op tegen een topclub als PSV te spelen. Ajax werd namelijk op de Adelaarshorst met 2-1 verslagen en dat geeft de ploeg uit Deventer natuurlijk een boost voor het duel in de halve finale van de KNVB Beker tegen PSV. Het is voor de fans van de Eagles dan ook beter om niet terug te kijken naar de laatste vijf wedstrijden tegen PSV, die gingen allemaal verloren.

Veel beter is het om te bouwen op het goede resultaat tegen Ajax. Nadat er eerst al gelijkgespeeld werd met 2-2, werd Ajax verslagen en dat is voor een ploeg als Go Ahead een prachtige reeks. Eerder dit seizoen werden de Amsterdammers ook al op 0-0 gehouden en won PSV nipt met 2-1 van Go Ahead. Zitten de Eagles in een goede flow en wordt vanavond ook gestopt op de Adelaarshorst? We gaan zo kijken of de online bookmakers Nederland hierin geloven. 

PSV niet geweldig maar wint wel

De Eindhovenaren liepen dit weekend 3 punten in op koploper Ajax en kunnen dus spreken van een succesvol weekend, Toch verliep de wedstrijd tegen Sparta in het Kasteel op zondag moeizaam en kwam PSV zelfs op achterstand. Ook is PSV door in de Conference League en zijn ze dus weer vol in de race voor het kampioenschap. Het voetbal mag dan niet zo heel geweldig zijn, zolang de punten binnenkomen, zul je niemand horen klagen.

We verwachten dat PSV de topfavoriet is bij de bet sites Nederland en dat de odds voor winst van de Eindhovenaren een stuk lager liggen dan dat je krijgt voor winst van Go Ahead. Bij PSV speelt sowieso Cody Gakpo niet mee, maar toch heeft PSV laten zien ook zonder de Oranje international te kunnen winnen. Hieronder gaan we over de odds die je kunt pakken bij deze wedstrijd, maar we wijzen je ook alvast op de Bet365 bonus die je een gratis weddenschap van € 100 oplevert.

Odds bij Go Ahead - PSV KNVB Beker halve finale
© Bet365 02/03/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Go Ahead – PSV

De KNVB Beker halve finale tussen Go Ahead Eagles en PSV wordt vanavond gespeeld om 20.00 uur en daarom wacht je beter niet te lang met inzetten. Je krijgt voor winst van de thuisploeg 8.50 keer je inleg terwijl je voor winst van PSV 1.33 krijgt. Een gelijkspel  betekent dat er verlengd gaat worden maar levert wel vijf keer je inzet op. In onze Bet365 ervaringen lees je alle plus- en minpunten van Bet365 en via de link hieronder meld je je gelijk aan en pak je een mooie bonus. 

Aanmelden bij bet365

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de halve finale in de KNVB Beker: AZ - Ajax
volgend artikel
Wie wint de FA Cup of Darts?