Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Wie wint de FA Cup of Darts?

We kunnen weer wedden op darts en dit weekend komen de grootste darters ter wereld tijdens de FA Cup of Darts. Maar wie doen er eigenlijk mee en wie heeft de beste kans om te winnen?

Het derde grote toernooi van dit jaar

Na de World Champions in januari en Masters in Februari is de FA Cup het derde grote toernooi van dit jaar dat op televisie te bekijken is. Natuurlijk is er ook de Premier League, maar de spelers die buiten de Order of the Merit vallen, hebben nu ook weer kans om zich in de schijnwerpers te plaatsen. Bovendien zijn er vijf amateurs die mee doen en hopen op een stunt. Het toernooi staat ook wel bekend als de UK Open en duurt drie dagen. In totaal doen er 160 darters mee. De grote namen stromen in vanaf de vierde ronde. Dat betekent niet dat je je moet wachten om in te zetten. Hoewel de eerste wedstrijden er meer onbekende spelers in actie komen, kun je nu wel al bij de Nederlandse bookmakers wedden od FA Cup of Darts. Natuurlijk kun je wedden op de afzonderlijke wedstrijden, maar ook kun je nu al wedden op wie het toernooi wint. Voor we naar de favorieten gaan kijken, is het wel handig om te zien we er uberhaupt meedoen.

Wie zijn de kanshebbers bij de UK Open?

Tussen de wereldtoppers zoals Peter Wright, Gerwyn Price, Michael van Gerwen zien we ook een hoop onbekende namen die vanaf strijden om een plek bij de laatste 40 darters op de UK Open. Een bekende naam die ook vanaf dag één in actie komt is Raymond van Barneveld. Er komen nog wel meer Nederlanders en Belgen in actie. Berry van Peer, Miike de Decker, Niels Zonneveld en Jelle Klaassen doen ook mee. Natuurlijk is er ook Dimitri van den Bergh die de Belgische eer hoog moet houden. Van den Bergh staat net als Michael van Gerwen in de top tien van kanshebbers. De ultieme favoriet bij de bookies lijkt Gerwyn Price te zijn. Hieronder zullen we de grootste favorieten bespreken. Ook kijken we naar de beste bonus die je op dit moment kan pakken. De Jack’s bonus is hier een goed voorbeeld van, maar de beste odds en bonus bij het darten vind je bij Betcity.

FA Cup of darts

© Bet365 03/03/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De favorieten bij Betcity

Je las net al dat Gerwyn Price de favoriet is bij de bookmakers en dat is bij Betcity ook het geval. Hier krijg je namelijk vijf keer je inzet als Price wint. Peter Wright levert met 7.00 net wat meer op en daarna volgen Johnny Clayton en Van Gerwen met al acht keer je inzet. Na de top 4 lopen de odds al hard op. Zo pak je voor winst van Joe Cullen en Michael Smith al 19 keer je inleg. De sportsbook bonus bij Betcity is ook aantrekkelijk. Dat is namelijk een 25% profitboost op darts! Hoe dat werkt en wat dat je oplevert, ontdek je via de onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie gaat er door naar de finale van de KNVB Beker: Go Ahead Eagles of PSV?
volgend artikel
12 keer je inzet als Vitesse en Excelsior winnen zonder tegengoals