Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
weddenbonus nieuws

12 keer je inzet als Vitesse en Excelsior winnen zonder tegengoals

Op vrijdag spelen zowel Vitesse als Excelsior. Lukt het beide ploegen om met 1-0, 2-0 of 3-0 te women? Dan pak je nu 12 keer je inzet.. Hieronder bespreken we beide wedstrijden

Vitesse – Sparta

Vitesse was bezig een aan zeer matige reeks maar pakt inmiddels weer punten. De ploeg uit Arnhem staat op de zesde plaats en gaat nu op zoek naar een overwinning op Sparta. De Rotterdammers staan op de voorlaatste plaats en wonnen slechts een van hun laatste vijf Eredivisie wedstrijden. De laatste keer dat Vitesse en Sparta tegenover elkaar stonden, werd het 2-2 en knokte Sparta zich terug na een 2-0 achterstand. Door goals van Sven Mijnans in de 70e en 93e minuut sleepte de Spartanen alsnog een overwinning uit het vuur. Mijnans werd de man van de wedstrijd en stuurde Vitesse eigenhandig naar huis met slechts één punt. Deze wedstrijd is Vitesse opnieuw favoriet en geven de beste bookmakers 1.81 voor winst van de Arnhemmers. Voor winst van Sparta krijg je 4.70 en een gelijkspel staat op 3.80. Daarnaast is er dus nog een speciale weddenschap bij deze wedstrijd, maar daar lees je onderaan dit artikel meer over.

Excelsior –  FC Den Bosch

Om acht uur vanavond nemen Excelsior en FC Den Bosch het tegen elkaar op. Nummer drie Excelsior wilt het gat met FC Emmen dat tweede staat verkleinen en aast op een overwinning. FC Den Bosch staat in de Keuken Kampioen Divisie op de vijftiende plaats. Na zes nederlagen op rij speelde Den Bosch afgelopen weekend gelijk tegen De Graafschap. Daarmee werd het eerste punt sinds 20 december gepakt. Den Bosch is dus bezig aan een dramatische reeks. Voor een overwinning moeten we terug naar 19 november 2021. Toen werd TOP Oss verslagen. Bij de bookmakers krijg je behalve een mooie betting bonus ook goede odds bij deze wedstrijd. Winst van Excelsior staat op 1.43 terwijl een overwinning van FC Den Bosch krijg je 6.35 en een gelijkspel staat op 5.80.

excelsior - vitesse
© Toto- 04-03-2022

Twaalf keer je inleg als Excelsior en Vitesse met 1-0, 2-0 of 3-0 winnen

Bij Toto kun je nu tot wel 12 keer je inleg pakken bij deze twee wedstrijden. Wint Vitesse met 1-0, 2-0 en 3-0 van Sparta en doet Excelsior hetzelfde met één van deze uitslagen, dan pak je nu 12.00. Daarbij is er ook een interessante Toto bonus waarbij je een gratis weddenschap tot wel € 50,00 krijgt. Via de link hieronder kom je direct bij Toto uit en zie je direct de mooie bonus en goede odds.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie wint de FA Cup of Darts?
volgend artikel
Wint Bayern Munchen nu wel van Salzburg in Champions League?