Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Wedden op de halve finale in de KNVB Beker: AZ – Ajax

De laatste wedstrijd voor de grote finale wordt op donderdagavond gespeeld in Alkmaar. AZ speelt thuis tegen Ajax dat dit weekend verrassend verloor en nu twee wedstrijden op rij niet won.

AZ is al 19 wedstrijden ongeslagen

Even werd er in Alkmaar uitgegaan van een dramatisch seizoen. Na het vertrek van oefenmeester Slot en belangrijke spelers zoals Stengs en Boadu had AZ het nogal lastig aan het begin van het seizoen. Van die matige start is bijna niets meer te merken, Inmiddels is AZ namelijk bezig aan een geweldige reeks en staan ze vierde in de Eredivisie met nog drie punten achter Feyenoord. Dit weekend deden de Alkmaarders opnieuwe goede zaken en werd Feyenoord verslagen. AZ zit bovendien ook nog in de Conference League waar ze zich net als alle andere Nederlandse ploegen hebben gekwalificeerd voor de achtste finale. Die wedstrijd wordt volgende week pas gespeeld en daarom is het eerst tijd voor de halve finale van de KNVB Beker. Met Ajax heeft AZ niet alleen een rivaal en regiogenoot getroffen, maar toch ook een geduchte tegenstander. Toch heeft AZ dit seizoen al laten zien dat ze niet voor Ajax hoeven te vrezen. Op 12 december wonnen de Alkmaarders namelijk met 1-2 in de Johan Cruijff Arena. Wat zijn de kansen voor AZ in de beker volgens de betting sites

Zit Ajax in een vormdip?

Ajax overheerste lange tijd in de Champions League en Eredivisie maar in een paar dagen tijd liet het toch ook zien niet onaantastbaar te zijn. Eerst werd er op woendag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Benfica in Portugal en was daar het eerste puntverlies in de Champions League dit seizoen. Een paar dagen later op zondag stonden de Amsterdammers ineens met 2-0 achter tegen Go Ahead Eagles. Ajax wist nog terug te komen tot 2-1 maar kon dit keer niet zorgen voor een gelijkspel. Als gevolg kon PSV drie punten inlopen op Ajax en staan ze nu nog slechts op twee punten voorsprong. 

Ajax liep dit seizoen in de competitie wel vaker puntverlies op en vaak was dat onnodig. Erik ten Hag zal er dan ook alles aan doen om zijn ploeg op woensdag te laten winnen van AZ. Het zal niet gemakkelijk worden voor de Amsterdammers. We hebben verhoogde odds gevonden bij deze wedstrijd en gaan hieronder ook gelijk kijken naar de weddenbonus bij deze wedstrijd.

Wed nu met goede odds op AZ-Ajax in de beker
© Jack’s -01-03-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds voor AZ – Ajax vind je bij Jack’s

Bij jack’s zijn er verhoogde noteringen bij AZ – Ajax in de beker. Wedden dat de thuisploeg (AZ) de volgende ronde bereikt, levert dat je 3.50 op. Ook als AZ meer dan één keer scoort pak je 3.75. Voor een overwinning van AZ pak je met deze odds 5.50 en als daarbij ook nog beide teams scoren loopt dit zelfs op tot 9.50. Voor winst van Ajax zijn er geen verhoogde odds maar zijn de noteringen 1.63. Een gelijkspel staat op 4.10 en een overwinning van AZ met reguliere odds staat op 4.80. Bij deze bookmaker staat er bovendien nog een mooie Jack’s bonus voor je klaar in de vorm van een free bet tot wel € 50,00. Je pakt deze bonus en goede odds via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ - Feyenoord voorbeschouwing en odds
volgend artikel
Wie gaat er door naar de finale van de KNVB Beker: Go Ahead Eagles of PSV?