weddenbonus nieuws

Wint Nederland ook van Gibraltar op dinsdag?

Het was een schok op woensdag toen Nederland onderuit ging tegen Turkije. Gelukkig wist Oranje wel van Letland te winnen. Wat zijn de odds voor de wedstrijd tegen Gibraltar?

 

Gibraltar stijf onderaan

Er zijn weinig teams die minder scoren dan Gibraltar en we zien de ploeg van Julio Ribas dan ook niet alleen onderaan de kwalificatiepoule maar ook onderaan de algemene FIFA wereldranglijst. In twee wedstrijden staat de teller van Gibraltar op zeven goals tegen en slechts een gescoord. Noorwegen was de eerste tegenstander. Die wedstrijd werd woensdagavond gespeeld en daarin ging Gibraltar met een 3-0 nederlaag van het veld af. Op zaterdag was de uitslag niet veel beter. Montenegro, ook niet bepaald een voetbalreus, won met 4-1 van Gibraltar. Dat Gibraltar al niet veel kans had om zich te kwalificeren was al bekend voor het toernooi begon. Als nummer 195 van de wereld is het behalen van een eindtoernooi vrijwel onmogelijk, maar zeg nooit nooit. Dit keer lijkt het er echter niet van te komen. We verwachten dan ook dat ze geen enkele kans hebben tegen Oranje. Omdat de odds bij bookmakers altijd voor verrassingen kan zorgen pakken we zo natuurlijk wel de odds erbij. We gaan eerst maar eens kijken hoe Frank de Boer en het Nederlands Elftal ervoor staan tegen Gibraltar.

 

Is er hoop voor Nederland?

Als Nederland woensdag avond niet kan winnen van Gibraltar vrezen we dat een vroegtijdig afscheid van De Boer kunnen verwachten. Frank de Boer is na de dramatische nederlaag tegen Turkije kop van Jut bij Oranje en het lijkt erop dat de oefenmeester maar weinig goed kan doen.  Toch verloor Oranje slechts één van de zeven wedstrijden en scoorden ze de afgelopen vier wedstrijden toch steeds minimaal twee keer. Het lijkt ons dan ook onmogelijk dat Nederland gaat verliezen van deze voetbaldwerg en denken dat er toch ook minimaal twee goals in moeten gaan. Laten we eens gaan kijken we wat de odds bij de betting sites zijn voor dit treffen op dinsdag. Nederland moet winnen om kans te blijven houden op WK kwalificatie.

 

Unibet odds bij Gibraltar Nederland 30-03-2021

©Unibet

 

 

De bookmaker odds bij Gibraltar Nederland

Het kan natuurlijk niet anders dan dat Nederland favoriet is voor de wedstrijd in en tegen Gibraltar. Bij Unibet zien we dan ook dat Gibraltar volgens hen geen schijn van kans heeft. Inzetten op Gibraltar geeft je namelijk 61 keer je inzet. Winst van Nederland staat op 1.01 en daarmee is de toon voor deze wedstrijd wel gezet. Een gelijkspel lijkt er ook niet in te zitten want hier krijg je 31 keer je inzet voor. Unibet is een prima keuze voor deze wedstrijd, niet alleen door de odds maar ook vanwege onze Unibet ervaringen in het algemeen.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie is er favoriet bij Tsjechië tegen België?
volgend artikel
WK Qualifiers Groep I: Engeland – Polen