Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
jackscasino nieuws

Gerwyn Price – Raymond van Barneveld WK Darts 27-12-2022

We zijn aanbeland in de derde ronde van het WK darts en daarin nemen niemand minder dan Gerwyn Price en Raymond van Barneveld het tegen elkaar op. Waar vind je de beste odds om te wedden? Dat bespreken we hieronder.

Price geen topfavoriet bij de bookmakers voor de eindzege

Hoewel hij de nummer één van de wereld is, is Gerwyn Price niet de grote favoriet voor eindwinst van het WK darts 2023. Dat is namelijk Michael van Gerwen. Toch staat “The Iceman” wel in de top drie. Winst van Price levert je bij de betting sites Nederland 7,50 keer je inzet op. Voor een overwinning van Van Gerwen krijg je 3.50 en dat toont toch wel het verschil aan tussen de kansen van beide Darters. Tussen de Nederlander en de Welshman staat Michael Smith. Het verschil tussen Smith en Price is niet zo heel groot. Voor winst van Smith krijg je namelijk 6.50.

Om het toernooi te winnen moet Price eerst in de derde ronde Raymond van Barneveld verslaan. Price staat eerste in de ranking en Barney staat op de 32e plaats. Echter wist van Barneveld deze jaargang al twee keer van de man uit Wales te winnen. Toch verwachten we dat op het WK Gerwyn Price de favoriet ten faveure van Barney. Wat de verschillen tussen beide darters zijn, zie je zo als we over de odds gaan.

Jack's WK darts Gerwyn Price - Raymond van Barneveld
Odds van 26-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

De wederopstanding van Raymond van Barneveld

Eerder dit jaar werd er nog op grootse wijze afscheid genomen van Barney,de vijfvoudig wereldkampioen darts. Toch staat hij nog geen jaar later opnieuw op het WK darts en is hij bezig aan een geweldige return. Van Barneveld is namelijk in bloedvorm en wist onder andere dus Gerwyn Price al twee keer te verslaan. Barney versloeg verder Dave Chisnall, Simon Whitlock en eerder dit toernooi al Ryan Meikle. 

Tegen Meikle ging het echter wat minder dan de afgelopen maanden, maar dat had te maken met ziekte van Raymond van Barneveld. Toch telt alleen de zege en was de 3-1 overwinning goed genoeg om nu op jacht te gaan naar een plaats in de achtste finale die op 30 december gehouden worden. We gaan kijken waar je de beste odds vindt om op te wedden op  PDC WK darts. Barney is de underdog maar weet dus hoe hij Price moet verslaan.

Bookmaker:jacks logo kleinCircus Logo
Bookmaker bonus:BetCity BonusJack’s BonusCircus Bonus
Price wint1.301,301.33
van Barneveld wint3.403.403.25
Price King of the Oche:Ja3.503.503.60
van Barneveld King of the Oche: Ja11.0011.0011.25
Meer dan 12,5 180’s1.811.831.81
Minder dan 12,5 180’s1.921.931.92
Odds van 26-12-2022 – quoteringen kunnen veranderen

De beste odds en bous om te wedden op het WK darts

De drie bookmakers met de beste odds om te wedden op Gerwyn Price – Raymond van Barneveld zie je hierboven. Daarnaast raden we je ook aan om de Jack’s bonus te pakken. Daarbij krijg je namelijk een gratis weddenschap ter waarde van € 50,00. Daarnaast staat er ook voor reeds geregistreerde spelers diverse darts bonussen klaart. Met onder andere profit boosts en free bets is er keuze genoeg bij deze mooie wedstrijd tussen Gerwyn Price en Raymond van Barneveld.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Speel €10 en krijg €10 Gratis Weddenschap bij Toto
volgend artikel
PDC WK Darts 2023 Alan Soutar vs Danny Noppert