Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Speel €10 en krijg €10 Gratis Weddenschap bij Toto

Wil je wedden op het WK darts? Dan krijg je bij Toto nu een mooie bonus waarbij je € 10,00 inzet en daarmee een gratis weddenschap van € 10 ontvangt. In dit artikel bespreken we hoe deze bonus werkt en kijken we naar een aantal mooie partijen de komende dagen.

Pak een € 10 gratis weddenschap bij Toto

Het WK darts is toch wel htw evenement om op in te zetten nu het WK voetbal erop zit. Het loopt dan ook storm bij de bookmakers. Overall vind je wel een weddenbonus, maar deze bij Toto is wel één van de meest voordelige. Dat heeft te maken met gunstige voorwaarden en toch ook het feit dat je zonder al te veel moeite een € 10,00 gratis weddenschap krijgt.

Het enige wat je hoeft te doen is € 10,00 inzetten op het WK darts met een minimale quotering van 1.50. De uitslag van je weddenschap moet bekend zijn voor 22 december om 23.59. Zodra je wedstrijden zijn afgerond, staat er direct een gratis weddenschap van € 10,00 voor je klaar. Deze gratis weddenschap is vervolgens een week geldig. Deze hoef je bovendien niet voor wedden op darts te gebruiken, maar is ook in te zetten op andere sporten.

Voorwaarden bij deze Toto bonus

Zoals gezegd, zijn de voorwaarden bij deze Toto bonus erg voordelig. Wel moet je niet te lang wachten want de promotie loopt al af op 22 december 2022 om 23.59 uur. Je kunt de promotie in je account activeren en vervolgens dien je € 10,00 in te zetten op het WK Darts. Dit mag zowel een live als pre-match weddenschap zijn. Zolang je weddenschap maar odds heeft van 1.50 of hoger, kwalificeert deze zich voor een free bet. 

De free bet is direct na het afhandelen van je weddenschap beschikbaar, maar als je gebruik maakt van de cash out functie, dan vervalt het recht op je gratis weddenschap. Ook kun je deze bonus niet combineren met eerder ontvangen gratis weddenschappen,  boosts en de “lekker man promotie”. Tenslotte is het nog belangrijk om te onthouden dat je een week de tijd hebt om je ontvangen free bet in te zetten.

Toto WK Darts bonus € 10 freebet
© Toto – screenshot van 22-12-2022

Mooie wedstrijden op het WK darts

We zijn inmiddels aangekomen bij de tweede ronde van het WK darts en dat betekent dat ook de toppers in actie beginnen te komen. Ook is het nog mogelijk om je te kwalificeren voor de gratis weddenschap door in te zetten op Nederlandse darters. Zo komt Mike de Decker op donderdag in actie en is het ook de beurt aan Dirk van Duijvenbode. James Wade speelt vlak voor het verstrijken van de deadline nog een spannende wedstrijd tegen Jim Williams. Ook Vincent van der Voort speelt op dezelfde avond en neemt het als laatste op tegen Cameron Menzies.

Ook op vrijdag komen de nodige spelers in actie en heb je dus alle kans om te wedden op het WK Darts 2023. Martijn Kleermaker speelt tegen Chris Dobey, Danny van Trijp speelt tegen Jonny Clayton en Danny Noppert neemt het op tegen David Cameron. In het weekend komen de zwaargewichten Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen in actie. Genoeg keuze om die gratis weddenschap te pakken, of juist in te zetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
10 euro gratis weddenschap bij elke ronde van het WK Darts bij Jacks
volgend artikel
Gerwyn Price - Raymond van Barneveld WK Darts 27-12-2022