weddenbonus nieuws

Play-Offs: Kan Gent stunten tegen leider Genk in de Pro League?

Gent tegen Genk is een ongelijk duel in de Play-Offs van de Jupiler Pro League. Terwijl Gent nog geen enkele wedstrijd in de Play-Offs heeft gewonnen, is Genk nog altijd op weg naar de titel. Kan Gent 3 punten toevoegen aan hun 1 op 15? En kan Genk verder afstand nemen van Club Brugge, dat in de andere topper tegen Anderlecht speelt? In elk geval zijn er meer dan 100 verschillende selecties beschikbaar op deze wedstrijd bij bookmaker BetFIRST. De aanbieder wacht ook op met een fantastisch welkomstaanbod. Tot € 200 wachten er nu op je voor je eerste storting. Ook voor gratis wedden zit je bij de bookmaker goed. Wij beginnen met de € 200 stortingsbonus.
 

Welkomstaanbod: € 200 stortingsbonus bij BetFIRST

De BetFIRST welkomstbonus is een heel attractief aanbod voor nieuwe klanten. Zodra je een eerste keer stort, ontvang je een bonus van 100% van je stortingsbedrag. Ga dus meteen via onze button naar de site van de aanbieder. Rechts boven kun je nu je account inschrijven. Volg de stappen van de bookmaker en maak je sportweddenschappen account aan. Nu heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes, zoals iDeal, Bancontact of Mastercard. Kies een methode en stort een bedrag van minstens € 10. Stort je een bedrag van € 200, dan ontvang je de maximale bonus van € 200. Elke storting boven € 200 levert je nog altijd het maximum bedrag op.

  • Klik op de onderstaande button en maak je account aan
  • Stort een bedrag van minstens € 10 in je online account
  • Ontvang 100% van je storting als bonus van BetFIRST

Nu moet je de bonus nog vrijspelen. Zowel de storting als de bonus moeten 2 keer worden gespeeld. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.40. De bookmaker geeft je 30 dagen de tijd om aan deze condities te voldoen. Binnen enkele stappen kun je dus tot € 200 pakken bij de bookmaker. Volg onze link en maak je account bij de aanbieder aan. Stort een eerste keer in je account, ontvang de bonus en speel hem dan vrij. En dan kun je meteen inzetten op de wedstrijd tussen Gent en Genk.
 

Outsider Gent thuis tegen leider Genk in de Play-Offs bij BetFIRST
© BetFIRST

 

Odds Jupiler Pro League en Gent-Genk bij BetFIRST

De aanbieder is een van de meest populaire bookmakers Nederland. En dat is ook waar voor de aangeboden quoteringen. Door de slechte vorm van de afgelopen weken is Gent ook als thuisploeg de grote outsider. Op dit moment is er een notering van 4.15 voor winst van Gent. Odds van 4.10 wachten er op je in het geval van een gelijkspel. Wint favoriet Genk de wedstrijd, dan ontvang je 1.80 keer je inzet. Met meer dan 110 verschillende selecties op de wedstrijd heb je veel keuze. Wed dus nu op Gent-Genk in de Jupiler Pro League bij BetFIRST!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Eredivisie: NAC tegen Feyenoord - Rotterdam op weg naar de EL?
volgend artikel
Formule 1 Azerbeidzjan: Gaat Hamilton door met winnen?