weddenbonus nieuws

Gent tegen Genk met hele goede odds!

Met nog 8 wedstrijden te gaan voor de play-offs beginnen strijden de teams natuurlijk om zo goed mogelijk voor de dag te komen in de play-offs 1 maar Genk moet nog eerst de zesde plaats nog bereiken. Doet Genk goede zaken tegen Gent?

 

Gent weet terug wat winnen is

Na een nederlaag en gelijkspel tegen respectievelijk Oostende en Club Brugge werd Standard Luik voor het nieuwe jaar verslagen. In de oefenwedstrijd tegen Ingolstadt wist Gent ook te winnen. Dat beloofde dus veel goeds voor het treffen tegen Moeskroen. Op zaterdag nam Gent het thuis oop tegen Moeskroen dat op de 10e plaats staat. Na een vroege goal van Laurent Depoitre, kwam Moeskroen op gelijke hoogte kort na rust. Het was Jonathan David die met twee goals binnen 5 minuten de einduitslag bepaalde op 3-1.

De Canadees doet het erg goed dit seizoen. In de 19 wedstrijden die hij speelde voor Gent in de Pro League was hij betrokken bij 17 goals. 11 goals maakt hij zelf, de overige zes waren assists. Coach Thorup mag dus in zijn handjes knijpen met David waarvan zijn waarde op dit moment op 20 miljoen wordt geschat. Kan David tegen Genk ook voor het gevaar zorgen? Voordat we naar de odds kijken bij de bet sites België, bespreken we de tegenstander, de kampioen van vorig seizoen, Genk.

 

Gehavend Genk in de tweede seizoenshelft?

Nu Samatta verkocht is aan Aston Villa en ook Maarten Vandevoordt nog geblesseerd was, moest coach Hannes Wolf flink aan de slag om een selectie rond te krijgen. Met twee geblesseerde doelmannen, moesten Seppe Bastiaens (18) en de nog jongere Vic Chambaere (16) de selectie aanvullen. Zij waren niet de enige jongelingen bij de selectie van Genk. Ook Elias Sierre en Bryan Limbombe vulden het middenveld en de aanval aan. Met een piepjonge selectie werd de wedstrijd tegen Zulte dus afgewerkt. Nieuwkomer Mats Daehli moest het duel missen vanwege ziekte, de verwachting is dat hij en Patrik Hrosovksy terug bij de wedstrijdselectie zitten voor het duel in Gent.

 

We kunnen wellicht nog wat winterversterkingen verwachten bij Genk, een doelman is nu de topprioriteit. Ook schijnt Genk Eboue Kouassi huren van Celtic. De verdedigende middenvelder zou op termijn de vervanger moeten worden van de gewilde Sander Berge. Het is nog niet zeker of Kouassi direct bij de wedstrijdselectie zit. Laten we eens zien bij de betting sites wat de odds zijn voor een overwinning van het gehavende Genk.

 

 

 Gent speelt tegen Genk op 25-01-2020 Pro League odds

© Bet777

 

 

De odds voor Gent tegen Genk

Bij Bet777 zien we gelijk al dat de posities in de Pro League de doorslag geven in de hoogte van de odds. Met Gent bovenaan en Genk in de achtervolging is het dus Gent dat als favoriet wordt gezien. De odds staan bij een thuisoverwinning van Gent op 1.83. Regerend kampioen Genk komt niet verder dan 3.75 voor een overwinning. Als je denkt dat een gelijkspel het maximaal haalbare is voor beide teams, dan krijg je 3.85 als je hierop inzet. Gent lijkt dus de favoriet te zijn voor de overwinning, denk jij dit ook? Als je wilt inzetten op de mooie wedstrijd tussen Gent en Genk met deze goede odds, klik dan op de link om direct door te gaan naar Bet777.

 

vorig artikel
Wedden op Anderlecht - Club Brugge in de Pro League
volgend artikel
Blijft AZ in het spoor van Ajax na Heerenveen uit?