weddenbonus nieuws

Genk neemt het thuis op tegen Zulte Waregem

Woensdagavond zien we Genk het in eigen huis opnemen tegen Zulte Waregem. Genk wist de laatste vier wedstrijden niet meer te winnen en zag het gat groeien met Club Brugge naar 12 punten.

De vrije val van Genk

Je mag van een wonder spreken dat Genk nog tweede staat, Als deze vorm zich echter doorzet dan duurt het niet lang voor we ze zien afglijden in de competitie. Er werd al vier keer niet meer gewonnen en dus liep het verschil met Club Brugge op tot maar liefst 12 punten. Als gevolg van de reeks nederlagen kon Antwerp dichterbij komen. Als Antwerp niet ook dit weekend verloor was Genk de tweede plek al kwijt geweest. Het is wat het is, Genk staat dus voorlopig nog op de tweede plek en zal toch een keer moeten gaan winnen. Essevee verloor de laatste twee wedstrijden en is ook niet in goeden doen. Misschien dat er op woensdag dus een kans ligt voor Genk.

 

Het is overigens niet zo dat Genk door blessureleed ineens minder is gaan spelen, er zijn namelijk geen blessures gekend. Zondag tegen Club Brugge deed Genk zelfs gewoon aardig mee, uiteindelijk was Club Brugge gewoon te sterk door een goal van Brandon Mechele in de 77e minuut. Wedden op sport doen we dit keer bij Betfirst waarvan we je zo de odds zullen tonen. Eerst zullen we over de vorm van Zulte Waregem gaan.

 

Zulte staat op de elfde plek.

Gent, Zulte Waregem en Eupen staan allemaal op 30 punten en dan volgen Mechelen en Kortrijk op 29 punten. Elke week kan het klassement rond de tiende plek volledig omgegooid worden. Door twee keer op rij te verliezen kwamen de andere clubs dichterbij en pakte Beerschot en Gent de negende plek af. Hoewel er thuis tegen Leuven krap verloren werd (3-2), ging Zulte er tegen Beerschot hard af. Het werd 0-3 en dat betekende dus de tweede thuisnederlaag op rij. De tegengoals lijken bovendien steeds in de tweede helft te vallen. We hebben dus Betfirst uitgekozen van de bookmakers om je bij deze wedstrijd van de odds te voorzien en dat is niet zonder reden. Lees snel verder hoe je kunt inzetten bij deze match.

 

de beste odds bij genk-zulte waregem
© BetFIRST

 

Wedden met de beste odds

Ondanks de dramatische reeks van Genk zijn ze opnieuw toch favoriet om deze wedstrijd te winnen. Het kan natuurlijk ook niet anders dan dat Genk een keer moet gaan winnen en bovendien is Zulte dus ook niet in een al te beste vorm. Je krijgt 1.51 voor wedden op winst van Genk. Dat is flink minder dan een overwinning van Zulte Waregem waar je nu bij Betfirst maar liefst zeven keer je inzet voor krijgt. Een gelijkspel levert je ook nog een degelijke 4.60 op en dat is gezien de huidige vorm van beide ploeg zeker zo maar eens mogelijk. De odds zijn gunstig, zeker als je denkt dat Genk opnieuw punten verspeeld. Wat denk je dat het gaat worden?

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Revancheert Antwerp zich tegen Eupen?
volgend artikel
De kraker tussen Spurs en Liverpool