weddenbonus nieuws

Genk tegen Standard in de Pro League

Op vrijdag krijgen we een voorproefje op de bekerfinale met Genk tegen Standard. Wie gaat deze match winnen?

 

Voert Genk de druk toe op Antwerp?

Genk kende een slechte periode en zakte zo van de tweede naar de derde plek. Na twee nederlagen op rij werden er weer wat wedstrijden op rij gewonnen en lijkt het seizoen toch nog gered te kunnen worden. Er is natuurlijk die bekerfinale maar ook kan Gent toch ook nog tweede worden. De afgelopen weken werd er gewonnen van Charleroi,  Mechelen, Cercle en Anderlecht. Prima resultaten voor de ploeg van John van den Brom. De Hollandse oefenmeester lijkt zijn ploeg eindelijk op de rit gekregen te hebben.

 

Pakt Genk de vijfde overwinning op rij? Vier spelers ontbreken bij Genk. Jhon Lucomi ontbreekt vanwege een rode kaart en Jerre Uronen, Bryan Limbombe en Tobe Leysen zijn allemaal door ziekte afwezig. Dit zal ongetwijfeld invloed hebben op de match tegen Standard en dat maakt het wedden via online bookmakers zoals natuurlijk nog een stuk interessanter.

Let wel op dat er in Belgie geen Bonussen meer zijn, een Bwin bonus zal dus niet meer lukken.

 

Standard kan alleen de beker nog winnen

Dit is voor de Standard fans een seizoen om snel te vergeten. Er waren weliswaar drie mooie bekeroverwinningen tegen Kortrijk, Club Brugge en Eupen maar in de competitie bakte Standard er niets van. Vandaar dat ze nu ook op de uitzichtloze twaalfde plek staan. Het enige succes dat nog gehaald kan worden is het winnen van de Beker van België. Standard verloor de laatste drie competitiewedstrijden punten en daarom wordt het behalen van de play-offs een lastige klus.

 

Bij Standard staan vijf spelers op scherp maar is er niemand geschorst. Ook is alleen Zinho Vanheusden geblesseerd. Standard zal deze wedstrijd aangrijpen om zich alvast goed voor te bereiden op de bekerfinale maar zou toch ook de wedstrijd willen winnen om nog iets van het seizoen te maken. We gaan bij Betfirst kijken wat de odds zijn bij deze wedstrijd.

Genk Standard - onderlinge statistieken
© BetFIRST

 

Wie is er favoriet bij Betfirst?

Van de Belgische bookmakers hebben we Betfirst uitgekozen voor deze match. De nummer drie Genk lijkt wat ons betreft favoriet . De bookmaker odds staan voor winst van Genk op 2.12 en die van Standard staan op 3.30, een flink verschil. Een gelijkspel levert het meeste op met 3.65. Wij kiezen hier voor een overwinning van Genk en zijn al te blij dat we ruim onze inzet kunnen verdubbelen. Wil jij ook van deze odds genieten? Klik dan snel op de link hieronder.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Boksen: Wedden op Chris Billam Smith – Smith vs Deion Jumah
volgend artikel
Boksen: Wedden op Vergil Ortiz Jr. vs Maurice Hooker