weddenbonus nieuws

Belgen winnen tot € 120 bij Bwin met Genk – Praag

Een week na de heenwedstrijd is het nu tijd voor de terugwedstrijd tussen Genk en Slavia Praag. Nadat er in de heenwedstrijd nog geen doelpunt viel, gaan we deze week zeker een beslissing zien. Van deze wedstrijd profiteer je als Belg ook bij bookmaker Bwin. Heb je al een account? Dan vind je enkele van de beste quoteringen voor de wedstrijd uit de Europa League. Nog geen account bij de bookmaker? Dan wachten er € 120 op je voor je eerste storting. Fantastische quoteringen en een welkomstbonus van € 120 – gaan we aan de slag!
 

De vorm van de twee ploegen

Bij een van de beste bookmakers is Genk als thuisploeg gefavoriseerd. Hun laatste wedstrijd in de Pro League was echter geen groot succes. Tegen Club werd het 1-3 met enkel een doelpunt van Samatta. Daardoor is de voorsprong op Brugge in het klassement ook geslonken tot 8 punten. Praag leed ook verlies tegen Viktoria Pilsen, waardoor ze nog maar 3 punten voorsprong op Pilsen hebben. In totaal behaalt Genk in de laatste 5 wedstrijden 7 op 15 en Praag 10 op 15 punten.
 

KRC Genk tegen Slavia Praag in een vergelijk van de laatste 5 wedstrijden
© Bwin

 

Quoteringen bij Bwin voor Genk – Praag

Als thuisploeg wordt winst van Genk je aangeboden met een quotering van 1.90. Winst van Praag levert je een odd van 4.00 op. Een quotering van 3.40 wacht er op je in het geval van een gelijkspel, Met meer dan 100 verschillende beschikbare weddenschappen vind je een ruime keuze voor de wedstrijd. Daarnaast kun je nu ook zelf weddenschappen creëren. Klik op de wedstrijd en daarna op ‘Creëer’. Met deze functie kun je meerdere weddenschappen op dezelfde wedstrijd samenvoegen tot één weddenschap. Hierdoor wed je dan ook met een nog hogere quotering. Verder goed nieuws – deze weddenschappen zijn ook beschikbaar via de Bwin App. Speel dus ook via de applicatie van de bookmaker en profiteer van de beste odds.
 

Bwin: € 120 welkomstbonus voor je

Nog geen account bij deze bookmaker? Ga dan via een van onze buttons naar de site van de bookmaker. Nu kun je je account aanmaken. Meteen daarna stort je een eerste keer minstens € 10. De bookmaker biedt je dan een bonus van 100% van je stortingsbedrag aan. Het maximum bedrag van je Bwin bonus bedraagt € 120, wat fantastisch is! Voordat de bonus kan worden uitbetaald moeten zowel het stortingbedrag alsook de bonus telkens 3 keer worden gespeeld. Dit tegen een quotering van minimum 1.40 en binnen de 90 dagen. Succes met je weddenschappen op Genk – Slavia Praag!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Atlético - Juventus - € 50 gratis bij Mr Green
volgend artikel
Vrijdag, geluksdag bij 1xBet: € 100 met de Lucky Friday