weddenbonus nieuws

Genk – Anderlecht: de spanning is terug in de play-offs

Na twee overwinningen op rij heeft Genk het gat met koploper Brugge zien slinken tot slechts vijf punten. Anderlecht kwam niet verder dan twee gelijke spelen. Wat betekent dat voor deze wedstrijd?

 

Vliegende start van Genk

Met het enorme verschil tussen Genk en Brugge leek er geen beginnen aan voor Genk. Het doel leek dan ook te zijn om gewoon zo hoog mogelijk te eindigen en de voorrondes van de Champions League leken ver weg. Hoe anders is dat na twee wedstrijden spelen in de play-offs 1? Genk wist te winnen van Antwerp en van de koploper en nadert Club Brugge nu. Mag Genk hopen op een rechtstreeks Champions League ticket? Er hangt een hoop af van of Club Brugge de draad weer op gaat pikken. Momenteel lijken ze wat verloren maar dar kan zomaar verandering in komen. Voor Genk betekent het dat ze vooral door moeten gaan waar ze de play-offs mee begonnen zijn en dat is winnen. Van de laatste zeven wedstrijden werd er slechts een verloren en ging er een wedstrijd op in een gelijkspel. De rest van de matchen werd echter glansrijk gewonnen en daardoor liggen er kansen voor Genk in deze Play-offs. Ze hebben nu al drie punten voorsprong op zowel Antwerp als Anderlecht. Wordt dat verschil nog groter? We gaan zo eens kijken wat ze bij de betting sites geven voor deze wedstrijd.

 

Anderlecht op de laatste plek

Anderlecht ging de Play-offs in als nummer drie van de Pro League met een punt voorsprong op Genk en een achterstand van een punt op Antwerp. Na twee gelijke spelen, tegen Antwerp en Club Brugge staan ze nu op de vierde plek.  Anderlecht sloot het reguliere seizoen af met vier overwinningen op rij. Dat zal hoop hebben gegeven voor een goed vervolg in de play-offs maar dat is er tot dusverre nog niet van gekomen. Voor Anderlecht is het nu zaak om aan te haken bij de andere teams en dat kan alleen maar door te winnen.  Hannes Delcroix en Abdoulay Diaby lijken de play-offs volledig te moeten missen maar de rest van de ploeg van Vincent Kompany lijkt fit te zijn voor deze partij tegen Genk. Laten we de odds van de bookmakers er gelijk maar bij pakken om te zien wat de kansen van Anderlecht te zijn.

 

 

genk anderlecht odds ladbrkes 12-05-2021

© Ladbrokes

 

Wat is de verwachting bij de bookmakers?

Met zo’n goede start van Genk is het natuurlijk lastig om ze niet als favoriet te zien. Genk staat bij Ladbrokes op 2.15 en dat is gezien de verhoudingen tussen beide ploegen een gunstige odds om mee te wedden. Voor Anderlecht krijgt je 3.10. We verwachten dat Genk overwinning nummer drie op rij pakt en dan zien we dus geen derde gelijkspel voor Anderlecht. Hierop inzetten geeft je wel 3.80. Vergeet niet om onze Ladbrokes review eens door te lezen. Direct wedden met deze odds kun je doen door de link hieronder aan te klikken.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie zijn de favorieten van de Giro Italia 2021?
volgend artikel
Verliest Brugge opnieuw van Antwerp?